Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

vineri, 12 noiembrie 2010

Pasta de masline verzi

Este o garnitura grozava, usor picanta, acrisoara, numai buna pentru legumele toamnei la cuptor sau pentru friptura, carne fripta etc...

pasta de masline verzi

200 gr de masline verzi umplute cu gogosari;
o legatura de patrunjel ( nu am pus chiar toata legatura, puneti "din ochi")
3 linguri de ulei ( de masline extra virgin)
sare, piper, suc de lamaie proaspat, totul prelucrat in mixy ( mixer vertical)

legume de toamna la cuptor


legume de toamna la cuptor


este un deliciu! Trebuie incercata!

Ana

4 comentarii:

  1. Tu chiar ma faci sa incerc!Am mai vazut pasta de masline.....dar nu am facut nici o data!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Masline cu ardei ...vine super pasta! Eu as incerca si cu branza...cred ca merge bine!
    weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Janet, draga, chiar saincerci, sper sa iti placa! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. cu siguranta, Nicoleta! Multumesc, la fel si tie! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...