Este o garnitura grozava, usor picanta, acrisoara, numai buna pentru legumele toamnei la cuptor sau pentru friptura, carne fripta etc...
200 gr de masline verzi umplute cu gogosari;
o legatura de patrunjel ( nu am pus chiar toata legatura, puneti "din ochi")
3 linguri de ulei ( de masline extra virgin)
sare, piper, suc de lamaie proaspat, totul prelucrat in mixy ( mixer vertical)
este un deliciu! Trebuie incercata!
Ana
Tu chiar ma faci sa incerc!Am mai vazut pasta de masline.....dar nu am facut nici o data!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Masline cu ardei ...vine super pasta! Eu as incerca si cu branza...cred ca merge bine!
RăspundețiȘtergereweekend placut!
Janet, draga, chiar saincerci, sper sa iti placa! Pupici :*
RăspundețiȘtergerecu siguranta, Nicoleta! Multumesc, la fel si tie! :)
RăspundețiȘtergere