Legumele toamnei la cuptor
Ingrediente:
- 1 pastarnac;
- 2 morcovi;
- 3 cartofi dulci ( e prima data cand mananc cartof dulce :D )
- 3 cartofi ( normali :D)
- o jumatate de telina;
- o bucata de dovleac;
- cativa catei de usturoi intregi,nu zdrobiti;
- apa cat aproape sa acopere legumele
- sare, ulei, piper.
MDP
Se spala si se curata legumele, se taie mai grosier, se pun in tava cu apa,ulei,sare si piper si se dau la cuptorul incins pret de 45 de minute spre o ora.
Se servesc cu sos de iaurt sau cu pasta de masline verzi. Eu le-am pregatit ieri, dar in zi de post se servesc fara sosul de iaurt, oricum pasta de masline este delicioasa. Retetele le am de la o colega de serviciu, care nu are blog :D Tot de la ea am si o reteta chinezeasca, cred ca o voi pregati pentru duminica...
( multumesc, A)
Deliciosi!
Pofta buna!
Ana
Uau , ce bine arata! Apetisant!
RăspundețiȘtergereMi s-a facut pofta.Cred ca dovleacul ala ii da un gust special!
Excelent arata!
RăspundețiȘtergereNumai bune de gatit in saptamanile urmatoare.
Multumesc!
nu stiu cum o fi pasta de masline,nu ma prea omor dupa ele.Dar cu legumele alea m-ai dat gata
RăspundețiȘtergereasa este Ana! :) Multumesc!
RăspundețiȘtergereDa, DarryAna asa este e o reteta buna pt post! O saptamana linistita sa ai! Imbratisare:*
RăspundețiȘtergeredraga Vitoria sa imi spui daca ti au placut! Astept verdictul :( pupici
RăspundețiȘtergere