Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

vineri, 6 noiembrie 2009

Ciuperci in sos alb

O mancare pregatita ieri,dar pe care abia azi am timp sa o postez.
Nu este complicata, dar e gustoasa, si se pregateste foarte repede.

1

Ingrediente: ciuperci, 2 linguri de unt, o lingura de faina, 2 linguri de smantana de gatit, un os de piept de pui cu ceva carnita pe el, marar verde tocat, sare.

Pregatire:
1. Se spala ciupercile si se calesc intr-o jumatate de lingura de unt;
2. Separat se prepara un sos alb dintr-o jumatate de lingura de unt+ o lingura de faina stinse in zeama de carne ( osul de piept de pui se fierbe separat);
3. Apoi am turnat sosul peste ciuperci, l-am lasat sa dea in cateva clocote, pe urma, pe foc mic si am adaugat si cele 2 linguri de smantana.
4. La final se pune sare dupa gust si se presara marar tocat .

2

Se poate servi cu mamaliga pripita!

Ana

2 comentarii:

  1. Da,da..cu mamaliguta e foarte bun acest preparat..mi-ai facut o pofta Ana...de numa'..:)...la mine te asteapta o leapsa...te pup...O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Danna draga:) Pot sa pun altfel de poze ca nu am cu animale... :) Pupici o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...