Nu este complicata, dar e gustoasa, si se pregateste foarte repede.
Ingrediente: ciuperci, 2 linguri de unt, o lingura de faina, 2 linguri de smantana de gatit, un os de piept de pui cu ceva carnita pe el, marar verde tocat, sare.
Pregatire:
1. Se spala ciupercile si se calesc intr-o jumatate de lingura de unt;
2. Separat se prepara un sos alb dintr-o jumatate de lingura de unt+ o lingura de faina stinse in zeama de carne ( osul de piept de pui se fierbe separat);
3. Apoi am turnat sosul peste ciuperci, l-am lasat sa dea in cateva clocote, pe urma, pe foc mic si am adaugat si cele 2 linguri de smantana.
4. La final se pune sare dupa gust si se presara marar tocat .
Se poate servi cu mamaliga pripita!
Ana
Da,da..cu mamaliguta e foarte bun acest preparat..mi-ai facut o pofta Ana...de numa'..:)...la mine te asteapta o leapsa...te pup...O duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc Danna draga:) Pot sa pun altfel de poze ca nu am cu animale... :) Pupici o saptamana excelenta!
RăspundețiȘtergere