Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 7 mai 2009

Friptura din carne de porc cu sos

Foarte simplu de preparat si foarte gustoasa.
Ingrediente folosite:
  • cateva bucati de muschi de porc;
  • bulion;
  • ulei;
  • usturoi;
  • cimbru;
  • sare;
  • piper boabe;
  • frunze de dafin ( cui ii place)
  • apa.


Carnea se spala bine , se fierbe, se spumeaza continuu.
Dupa ce este aproape fiarta, se scoate, se pune intr-o tava ( eu am facut "proba" celui mai nou vas din lut), cu putin ulei, apa, sare, bulion, piperul si foaia de dafin si se da la cuptor, pana ce scade sosul.
Se serveste cu salata verde si garnitura de orez brun.







Copyright © 2009 Jurnalul Anei, Bucuresti

Pofta buna!
Ana


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...