Pentru ca o punguta de ardei iute uscat este foarte scumpa ( pentru vremurile pe care le traim) mi-am uscat singura, si acum am doua borcane care sper sa ajunga pana ne redresam cu banii ( salariul acesta este primul dupa vacanta, profii' iau bani in iunie si apoi in octombrie, asa ca va imaginati cat de bine o ducem)
Am cumparat doua kg de ardei iute pe care i-am cusut pe o ata si i-am agatat la uscat in balcon.( care desi e inchis nu a impiedicat procesul de uscare)
Dupa ce s-a uscat l-am pus in borcane si gata condimentul - aproape nelipsit din casa!
Sunt gata si zacusca, si castravetii , si gogosarii cu conopida in otet...
chiar si ardeii iuti in otet ...
Ana
wow ce de bunatati.Eu am facut doar gem si am bagat legume la congelator.Zacusca si zarzavat pentru iarna inca mai am destule de anul trecut asa ca a fost bine ca oricum pe criza asta nu cred ca puteam sa fac.In gradina nu s-au mai facut legumele ca anul trecut
RăspundețiȘtergere