Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Convorbire telefonica

Vineri, dupa amiaza...
Eu la servici, acasa numai mama.
Suna telefonul (fix).
Mama, cam ocupata pe la bucatarie, raspunde:
-Alo, da!
-Alo, buna ziua, am dori sa vorbim cu dna/d-soara Ana...
-Nu este acasa.
-Dar dvs cine sunteti?
-Mama ei.
-Ah, si ati putea sa ne raspundeti la cateva intrebari?
-Hmm, spuneti...
-Ce parerea aveti despre dl Crin Antonescu?
- Stiu ca va candida la prezidentiale...
-Si ati fi de acord sa ne dati semnatura dvs pentru depunerea candidaturii dlui antonescu?
-NU!!!
-Pai...de ce?
-Pentru ca liberalii m-au dezamagit, atunci cand i-am votat, iar dl Antonescu nu imi inspira nici un fel de incredere, si nu stiu nici ce rezultate a avut in domeniul pe care l-a condus, pentru ca nimeni din familia mea nu e interesat de sport!
-Aaaa, va multumim! Scuzati-ne de deranj.
-Nu face nimic! Si, stati linistiti, nici pe basescu nu il votez! :D Buna ziua!

Nu va puteti imagina ce balsam a fost pentru mine aceasta relatare... dupa ziua in care aflasem ca nu vom mai ramane decat cu sporul de vechime :)
Am pus-o pe mama sa imi povesteasca de cateva ori tarasenia, precum copiii tampiti, pur si simplu o percepeam ca pe o sanctiune la adresa clasei politice actuale.
Ce altceva avem de facut daca nu haz de necaz?

Aseara au zis la stiri cum ca nu se va lua in considerare legea "rectificata" , adica aceasta varianta ultima cu anularea sporurilor,deoarece guvernul si-a asumat raspunderea pe aceea cu sporuri ( sau cel putin asa am inteles eu... :D )
Om vedea in doar cateva zile, ce va fi, caci vine ziua de salariu, si, de unde pana acuma, colegii mei si cu mine speram si la bonuri - pentru ca e an electoral,deh.. acum ne intrebam: "oare luam salariul, luna asta?"

Deja cred ca e o tehnica a dezinformarii, sau, mai bine zis, a manipularii, si nici in liderii de sindicat nu mai avem nici un pic de incredere.
Cel putin mie mi se pare ca treaba sta cam asa: "lansam ideea ca s-au anulat sporurile, apoi venim cu imposibilitatea acestui lucru, pentru ca raspunderea a fost asumata pe legea gresita, si credulii astia de profi vor fi fain- multumiti cu ce li se va da... chiar si asa cu 40 % mai putin, si vor spune" bine ca ii luam si pe acestia!"

Brrrrrrr, ce vremuri! Probabil ca atata meritam!
Doar se spune ca un popor are conducatorii pe care ii merita!

Ana

2 comentarii:

  1. Ana...asa-i si in America. L-au ales pe Obama ca fost bun de gura...si acuma au inteles ca de fapt e...rau de gura. Cam tot acolo .Daca exista vreo speranta, aia cu siguranta ca nu este pentru lumea asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Rodica, pot sa zic,desi stiu ca nu i frumos, ca mie obama asta nu mi a placut niciodata,cred ca sunt cam rasista...si acum avem de asteptat ani de zile ca sa nu il mai vedem... ma mir insa ca americanii s-au lasat inselati,dar am inteles ca a avut contra candidat mai rau ca el...nu stiu ce sa zic,eu nici la noi nu urmaresc campaniile electorale caci nu mai votez, nu mi place nici unul. As vota cu un independent, sa fie cu frica de Dumnezeu, si fara pofta de furat si inselat, si capatuit tot neamul lui. Dar nu stiu daca va aparea asa un candidat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...