Ce am folosit:
- o varza murata,
- cateva felii de muschi de porc,
- bulion,
- sare,
- ulei,
- apa
- (optional: frunze de dafin. Eu nu am pus caci nu-mi prea place :D)
Cum se procedeaza:
Se spala foarte bine varza, eu o spal frunza cu frunza, se toaca si se stoarce in maini, apoi se lasa la scurs, in strecuratoare.
Intre timp, am fiert carnea, pe care trebuie sa o spumam foarte des.
Varza se pune in wok, cu ulei, sare, un pic de bulion si 2 cani din apa in care a fiert carnea si se lasa la foc mic, pe aragaz.
Cand varza e aproape fiarta, se ia de pe foc, se adauga muschiul de porc felii si se da la cuptorul preincalzit pana cand varza devine rumenie, la fel si carnea.
Se serveste cu mamaliguta si , de asemenea, daca va place, cu ardei iute murat ( eu prefer doar mamaliguta :D )
Gata friptura!



Pofta buna!
Ana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu