Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 19 mai 2015

{ Fara prea mult ... titlu... }

Revin... greu, fara subiecte interesante si mai putin suparata ca acum cateva zile, cand eram asa de contrariata si nervoasa! Apoi am trecut la satrea de lehamite si de plictis, in final as vrea ca articolul de fata sa fie doar o simpla relatare,fara implicare emotionala, patima,resentimente.
In putine cuvinte,am lipsit din cauza reinstalarii sistemului de operare pe laptop, operatiune pe care initial trebuia sa o faca cineva care mi-a tinut degeaba o saptamana incheiata calculatorul pentru ca in final sa imi puna numai un antivirus pe care mi l-as fi putut pune singura, nu in 8 zile ci in cateva minute!
Evident, a urmat apoi o noua plecare a laptopului la cineva, ca nu e ,ca prima persoana it-st de profesie,ci jurist,dar care mi-a rezolvat problema in doar cateva ore... :)
Eu stiu asa: ca atunci cand nu ma pricep sa fac ceva nu imi e deloc rusine sa recunosc si sa afirm ca nu stiu sa fac, si nu ma angajez sa rezolv ceva ce ma depaseste. Tocmai de aceea nu o sa ii inteleg niciodata pe oamenii care se dau mai rotunzi decat sunt.
Oricum,am trecut peste,mi-au trecut si nervii si supararea...

Si ca sa nu vin cu mana goala,dupa atata timp, imi permit o recomandare: un blog care va placea mult pasionatilor de lectura:   Blogul uncei cititoare de cursa lunga

Spor la citit si  mii de multumiri celor care s-au ingrijorat pentru mine, va imbratisez, dragelor!

Ana

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...