Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 9 decembrie 2010

Ki-Life

Ieri, dupa serviciu, am ajuns, in sfarsit in Amzei, la Ki-Life.
Deeemult tot voiam sa fac o vizita magazinului,e adevarat ca as fi vrut sa dispun de mai multi bani :D
Dar, nah,asta e...
Oricum, ma deprima felul in care arata Pta Amzei. bine ca nu a trebuit sa merg mult ca sa ajung la magazin.

E clar ca iti trebuie cel putin vreo doua ore,sa dai roata magazinului: absolut orice raft si raftulet te va tenta, ; au tot ce vrei ai ce nu vrei, prezentat intr-o forma foarte curata, frumoasa, de incredere.
Nu, nu m-au platit sa le fac reclama,dar chiar arata bine magazinul!
Pacat ca totusi e atata de departe ( oricum eu am masina direct pana aproape de Amzei,dar ma gandesc ca in alta locatie ar da chiar faliment: cine sa cumpere fineturi din acestea la periferie:" magazinul nu e pentru chiar orice om de rand, din pacate romanul o duce asa cum o duce, si nu toti ne permitem tot ce ne dorim.
Acolo sunt cu siguranta mult mai multi oameni avuti ca intr-un cartier marginas... Poate odata si odata vom ajunge sa si putem cumpara, nu doar sa privim.
Eu am vrut de fapt sa ajung la Pukka Food, dar mi-a fost cam nu stiu cum sa ma ratacesc cautand adresa exacta, ceea ce stiam era vag ca trebuie sa ajung pe la blocul turn de la Piata Palatului, drept pentru care am mers glont la Ki-life pe care il stiam exact unde este.

Si de ce voiam sa ajung? ca sa imi cumpar Garam Masala pe care nu a fost chip sa il gasesc in alte magazine cu condimente...
Mi-am mai luat si sofran indian, chilli si niste foi de orez, cand sa platesc mi-au dat din partea casei o bautura racoritoare/ de fapt un ceai verde cu fructuoza, care nu a fost deloc rau... iar toata afacerea m-a costat 26 de lei. Nu-i rau,nu?
Dar am vazut atatea sortimente de paste de orez, au chiar si quinoa, si faina spelta, ce mai tot ce iti pofteste inimioara :))

Cred ca dupa salariu voi mai calca pe acolo,desi trebuie neaparat sa ajung si la PukkaFood.

A


c


d


b


Sa avem o zi linistita!

Ana

4 comentarii:

  1. Ana, vei ramane masca la Pukka atunci cand vei vedea preturile. Am fost o singura data si a fost suficient. E ceva mai decent Ki-life din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai draga Sabina,nici nu mai merg la Pukka, decat sa imi creasca tensiuneaaaa :) Multam fain, pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stii cumva daca fac livrari si in provincie...eu sunt din arad, insa m-ar interesa cateva din produele ce le au ....

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu, cauta nr lor de tel pe net si intreaba-i

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...