Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
vineri, 10 decembrie 2010
Ciuperci cu sos garam masala
Pai daca tot mi-am cumparat condimentu', trebuie pus la lucru :D
Nu e rau deloc, chiar ne-a placut!
200 g. ciuperci proaspete sau o cutie mica deja taiate,4 rosii mai coapte sau o cutie de rosii in bulion, un ardei gras rosu, cativa catei de usturoi, 1/2 lingurita de garam masala + 1/2 lingurita sofran indian, o lingurita de ardei iute tocat marunt, doi cartofi,o ceapa rosie,sare, ulei, apa si chivers tocate marunt + pentru decor.
Se taie ciupercile,ceapa, rosiile, ardeiul, se pregatesc condimentele, se incinge uleiul intr-un wok - sau in tigaie- se adauga ceapa si usturoiul, apoi ardeiul, si condimentele, se pune o ceasca cu apa peste si se lasa sa fiarba 5- 10 minute.
Se sareaza, si se adauga si ciupercile si cartofii, apoi se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Se serveste cu chives tocat marunt si cu garnitura de orez prajit.
Gramezi de carbohidranti, mda, dar o data la nu stiu cat... eu una nu mai pot cu pestele... Trebuie o pauza! :D
O seara buna!
Ana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arata tare bine.
RăspundețiȘtergereSi cred ca a fost bun.
Ce buna mancarica cu gust oriental!
RăspundețiȘtergereIti doresc un sfarsit de saptamana placut si plin de relax.
Multumesc frumos, Lia :X
RăspundețiȘtergereMultumesc si tie asemenea,draga Nicoleta! :)
RăspundețiȘtergere