Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

vineri, 10 decembrie 2010

Ciuperci cu sos garam masala

ciuperci in sos garam masala

Pai daca tot mi-am cumparat condimentu', trebuie pus la lucru :D
Nu e rau deloc, chiar ne-a placut!

200 g. ciuperci proaspete sau o cutie mica deja taiate,4 rosii mai coapte sau o cutie de rosii in bulion, un ardei gras rosu, cativa catei de usturoi, 1/2 lingurita de garam masala + 1/2 lingurita sofran indian, o lingurita de ardei iute tocat marunt, doi cartofi,o ceapa rosie,sare, ulei, apa si chivers tocate marunt + pentru decor.

ciuperci in sos garam masala




Se taie ciupercile,ceapa, rosiile, ardeiul, se pregatesc condimentele, se incinge uleiul intr-un wok - sau in tigaie- se adauga ceapa si usturoiul, apoi ardeiul, si condimentele, se pune o ceasca cu apa peste si se lasa sa fiarba 5- 10 minute.
Se sareaza, si se adauga si ciupercile si cartofii, apoi se mai lasa sa fiarba 10 minute.

Se serveste cu chives tocat marunt si cu garnitura de orez prajit.

ciuperci in sos garam masala

ciuperci in sos garam masala


Gramezi de carbohidranti, mda, dar o data la nu stiu cat... eu una nu mai pot cu pestele... Trebuie o pauza! :D

ciuperci in sos garam masala


O seara buna!

Ana

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...