Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Ghiveci turcesc

ghiveci turcesc


ghiveci
Ingrediente:

cartofi,
fasole verde( congelata);
doi ardei grasi, rosu si  verde;
o vanata;
un dovlecel;
2 cepe;
cativa catei de usturoi;
ardei iute uscat;
ulei de masline;
sos de soia ( optional)
sos UncleBen's (optional)
sos de rosii
sare, piper, doua cani cu apa rece.

MDP
Se pun toate legumele spalate si taiate intr-un vas de lut ( eu le-am pus in tuci) se adauga si condimentele, uleiul si apa, se acopera vasul cu folie de aluminiu, si un capac peste si se lasa cam 45 de minute o ora pe foc. Apoi se indeparteaza capacul si folia si se serveste cu orez integral prajit.
Reteta am vazut- o pregatita de o turcoaica la Euforia Cuisine, e adevarat ca ea facuse ghiveciul cu carne de vita ( dupa post il voi pregati si eu asa, a fost delicios  de post, cu carne probabil va si mai grozav)

Pofta buna!

Pic


ghiveci turcesc


ghiveci turcesc


Ana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...