Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

vineri, 29 octombrie 2010

Zi de vineri

Demult nu mi s-a mai intamplat sa nu reusesc sa ajung sa ma inchin la Moastele Sfantului.
Doar ca anul acesta s-a intamplat! Pur si simplu- independent de vointa mea- pana astazi dupa amiaza ,dupa serviciu, adica dupa orele 16, nu am ajuns, lumea era inca la rand, eu doar am reusit sa urc pana la biserica, am incercat sa fac cateva fotografii si atata.
Oricum il am pe Sfantul la 10 minute de locuinta mea.

Sf1


Sf2

Sf9


Sf8


Sf10


Nu ma voi spovedi pe blog,mai ales ca sunt unii/ unele care nu fac altceva decat sa vina si sa isi verse veninul si frustrarile incercand sa ma supere, slava Domnului exista moderare si spam, insa vreau sa va rog,pe aceia care veniti aici cu ganduri bune, si imi sunteti prieteni sa va rugati si pentru mine. Sa ma explic!
Este vorba de faptul ca,indiferent cum am incercat sa le vorbesc, nu am reusit sa ii conving pe vecinii mei sa facem o expertiza contabila, in legatura cu suspiciunea - pentru mine nu e deloc suspiciune, dar asta conteaza mai putin- suspiciunea de prejudiciu, de frauda care planeaza asupra administratorului nostru de bloc, si chiar am primit somatie de plata, urmand ca probabil din 15 noiembrie sa ramanem fara apa calda si caldura.
Si am nevoie de toate gandurile voastre bune si de  rugaciunile voastre ca sa se intample minunea ca toti locatarii sau macar jumatate +1 sa fie de acord cu expertiza contabila, cu alegeri de nou comitet, unul responsabil si care sa se implice. Eu una primesc doar bobarnaci ca nu fac, insa nimeni nu ma ajuta cu nimic, nici macar cu o vorba buna, iar singura nu mai pot!
Sunt la capatul rabdarii,m-am imprumutat  ca sa fiu si eu cu plata la zi,caci administratorul a avut tupeul sa spuna ca din cauza mea nu vom avea apa calda si caldura,desi eu aveam o datorie moderata, pentru ca asta e situatia, salariul unui dascal a scazut foarte mult, si am ramas in urma,insa avem vecini care au datorii  de peste 100 de milioane, datoria mea era cred cea mai mica, in fine,acum sunt cu plata la zi,chiar daca sunt datoare pana in gat.
De aceea am nevoie de voi, de aceea m-am inscris la un concurs la care voi avea nevoie de toate voturile voastre, caci banii din premiu ma vor ajuta sa imi platesc o parte din datoria facuta pentru plata intretinerii.

Am mare nevoie de minunea care imi va deschide usile si va rezolva situatia cu frauda facuta de administrator, si imi doresc enorm un comitet care sa se implice si sa nu mai astepte totul numai de la mine. Am nevoie de rugaciunea colectiva, care cu siguranta va fi auzita de Domnul!

Va doresc o seara usoara si va multumesc tuturor acelora care nu ma veti uita in rugaciunile voastre.

Ana

2 comentarii:

  1. Te citesc de mult timp, des nu am comentat niciodata. Ceea ce ai scris m-a impresionat si ma rog Domnului sa te intareasca si sa iti dea intelepciunea necesara ca sa faci cei mai buni pasi in aceasta situatie. Doamne-ajuta!
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur, Andreea ca ma citesti, si iti multumesc din suflet pentru comentariu,pentru rugaciune si pentru cuvintele tale frumoase! Esti mereu binevenita! O seara linistita!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...