Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 19 octombrie 2010

CHIFTELE DIETETICE CU SALATA DE LEGUME

chiftelute din piept de pui la cuptor si salata de legume


Saptamana trecuta am pregatit aceste chiftele din piept de pui, la cuptor, insa m-am razgandit in privinta sosului, datorita faptului ca inca mai aveam doua borcane de gogosari in otet a la mama, de anul trecut in stare perfecta si era pacat sa ii arunc. Asa incat garnitura a fost o salata de legume. Au fost delicioasele chiftelutele si cred ca nici nu mai pregatesc chiftelele clasice, ci doar asa, oricum sunt grele cele prajite in ulei si ingrasa si mai mult.
Reteta o am de la tv de la Reteta de acasa.

Ingrediente: 500 g carne toccata de pui, ½ cana pesmet, ½ cana parmesan proaspat razuit, 1 ou, busuioc, 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi, sare si piper.

chiftele dietetice


Mode de preparare: Toate aceste ingrediente se amesteca , se formeaza chiftelutele , se aseaza pe hirtie de copt si se lasa la cuptor pina se rumenesc.


chiftelute din piept de pui la cuptor si salata de legume



O zi binecuvantata!

Ana

PS Ieri a fost, in sfarsit gata certificatul meu de gradul 1, pe care l-am luat de la facultatea de Drept ( se pare ca imi va aduce doar faima, nu si bani... asta e viata, deh, in schimb a trebuit sa platesc o taxa de 40 de lei ca sa il pot ridica :D )
........ Numai de bine...

primite cu ocazia certificatului de grad 1


primite cu ocazia certificatului de grad 1

2 comentarii:

  1. ce bine ca poti face la cuptor.Si ce bine arata.Mi-ai dat o idee cu salata.Fac si eu azi ca sotul meu e lesinat dupa ea,asa ca ii fac o surpriza.
    Si o sa fac si chiftelute dar din soia/

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur draga Victoria daca iti e de vreun folos postarea mea!
    Pupici si scuze ca raspund abia acum,de dimineata nu am avut timp decat sapublic comentariile si am plecat la servici,apoi am fost la cumparaturi si abia acum am ajuns acasa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...