Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 17 septembrie 2009

REVOLTATOR!!!!

Cata graba si ce "eficienta" !!! La 3 zile de la data publicării Legii salarizarii unice în Monitorul Oficial al României , TOATE SPORURILE DIN INVATAMANT SUNT ANULATE!
Adica, adio vechime in munca, adio dirigentie! Numai acestea imi vin in minte!
Si cand te gandesti ca ni s-a sugerat zilele trecute sa facem after school! NEPLATIT, evident!!! Frumoase vremuri! Si mai vor eficienta.
Aaa, si mi-a mai venit un spor in minte: deci degeaba iti dai gradele ca nu mai iei un leu in plus la salariu. Pacat ca am apucat sa mi le dau! Cata munca! Imi amintesc ca, invatand pentru gradul 2 si pentru titularizare imi cadea parul in suvite,de eram convinsa ca am metastaze, si ca nu-i doar din cauza stresului,cum spunea medicul!!!

De fapt, ar trebui sa nu ma mire! Daca nici in an electoral nu ne-au dat manuale noi pentru elevi,ce sa mai zic de sporuri??? Si mai declara ca le pasa de copiii Romaniei! Mincinosii!!! Rusine!

Pentru mai multe detalii - cititi aici !
Ana

6 comentarii:

  1. Vai de mine Ana! nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Asta e bataie de joc !
    Imi amintesc cind A s-a pregatit pt.grade ce munca si cum se incingea creierul si cum eram eu de panicata si cum sufeream ca mama !uf. sint piele de gisca!si cite si mai cite din multele,multele examene date!
    Am un verisor medic si povesteam cita truda si cit mai tine asta !
    Iar prin anul 2 sau 3 a fost o problema cu lipsa poftei de mincare(s-a rezolvat intre timp) si iar am fost necajita, si tot verisorul meu zicea:la-s ca primele 5o examene sint grele apoi totul decurge lin!(pe naiba ca sa-si bata joc statul de voi dascalii,de munca voastra grea!
    Ana sufar pentru VOI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, draga mea! Eu ,una mi-am pierdut orice speranta ca societatea asta se va reaseza vreodata! Uite ce fel de oameni ne conduc! Pe oricine ai vota te dezamageste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gee, it's going from bad to worse ...

    outrageously concocted laws ... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana ai mare dreptate:eu intodeauna pe cine am votat a iesit presedinte,nu e un secret ca si pe Basescu l-am votat-si nu peste multa vreme am regretat!
    Acu deocamdata vreau sa votez :Antonescu !oare cum va fi iar :voi regreta????????

    RăspundețiȘtergere
  5. Mariana draga eu nu mai merg deloc la vot, stiu ca nu e bine,dar m-am saturat de oameni care una promit si alta fac. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...