Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 21 mai 2009

Tocanita cu cartofi si ficatei de pui



Ingrediente:
  • o jumatate de kg de ficatei de pui;
  • o jumatate de kg de cartofi;
  • 3 cepe mijlocii vechi;
  • sare;
  • ulei;
  • bulion;
  • apa.

Prepararea:
Ficateii se spala bine si se pun pe o hartie absorbanta;
apoi se prajesc in putin ulei in tigaia de teflon.
Cartofii se spala ,se taie cubulete, ceapa se spala si se taie solzisori.
Punem in wok ( sau in ce tigaie/cratita aveti ) ulei,o cana cu apa, ceapa si cartofii si lasam sa fiarba pana devin aramii; se adauga apoi bulionul, sare dupa gust si ficateii prajiti in prealabil, si se da mancarea la cuptor.











Se serveste cu mamaliga calda

Pofta buna!
Ana



5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...