
Ingrediente:
- o jumatate de kg de ficatei de pui;
- o jumatate de kg de cartofi;
- 3 cepe mijlocii vechi;
- sare;
- ulei;
- bulion;
- apa.
Prepararea:
Ficateii se spala bine si se pun pe o hartie absorbanta;
apoi se prajesc in putin ulei in tigaia de teflon.
Cartofii se spala ,se taie cubulete, ceapa se spala si se taie solzisori.
Punem in wok ( sau in ce tigaie/cratita aveti ) ulei,o cana cu apa, ceapa si cartofii si lasam sa fiarba pana devin aramii; se adauga apoi bulionul, sare dupa gust si ficateii prajiti in prealabil, si se da mancarea la cuptor.





Se serveste cu mamaliga calda
Pofta buna!
Ana

esti foarte harnica! toata ziua bucataresti! si ce bine arata!
RăspundețiȘtergereMultam fain Loredana draga! Pupici :*
RăspundețiȘtergereEXCELENT..EXCELENT..EXCELENT..EXCELENT..
RăspundețiȘtergereRosu e de la sos de rosii? In reteta nu este
RăspundețiȘtergerescrie bulion,de la asta e rosu!
RăspundețiȘtergere