Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

miercuri, 17 octombrie 2012

{ Superstitii }

Stiu ca suna rau de tot pentru o crestin-ortodoxa, insa,desi ma stradui, uneori nu imi iese, si dau in superstitii.
De exemplu,mi se intampla, probabil absolut intamplator si fara nici o legatura,ca,de cate ori visez un anumit fost coleg de scoala generala,care mi-a fost coleg de banca vreo 8 ani ( caci am fost colegi pana in clasa a 12-a ) sa imi mearga rau in ziua respectiva.
Cu siguranta e doar o intamplare insa...
Azi noapte iar l-am visat,imi povestea despre cele doua fetite ale lui si imi spunea cu un zambet mare ca s-a ingrasat 48 de kg de la terminarea scolii. :D
Na,ca li se mai intampla si altora, as zice,daca as fi mai rea din fire,dar ma stradui sa imi inving rautatile.
Cert e insa altceva: de cand m-am trezit tot anopoda le fac prin casa; m-a trezit un telefon de la o colega care ma anunta ca azi vine medicina muncii,doh, apoi am schimbat lenjeriile si asa de bine am facut-o ca,intr-un dormitor mi-a sarit recamierul si a trebuit sa ma lupt cu el sa il pun la loc.... apoi am pus o masina de rufe si cand sa pun lenorul l-am pus jumatate pe gresie caci mi-a scapat sticla din mana... am udat florile asa de mult ca apa a inceput sa se prelinga pe perete... acum mi-am luat liber sa imi beau cafeaua caci poate ma trezesc mai bine sa continui fara sa mai stric ceva. Mi-am facut si un platou cu fructe,cam ca acesta:

 
DSC05032 DSC05033 DSC05030

Si-am o zi greaaa de tot: ore serviciu pe scoala si sedinta, iar apoi, adica de la 8 in sus avem programata o sedinta de shopping,daca-oi mai putea!

 Voi reusitit sa nu aveti deloc superstitii?
 Si zile mai mult bune?
Cum va relaxati dupa o "nefacuta"? :D - a se citi "imprastierea lenorului prin casa"
 Ana

4 comentarii:

  1. Cateodata, cand fac fetele cate o pozna, primul im[uls e sa sarim cu gura pe ele, apoi imi dau seama ca astea toate se intampla si la noi oamenii mari, asa ca incercam sa radem si noi si sa ne inseninam cat putem ziua.
    nu-i nimic grav ca ai imprastiat lenorul, acum ai baia cu siguranta ceva mai parfumata.

    RăspundețiȘtergere
  2. bucataria, vrei sa zici,ca am masina in bucatarie, baia e cam mica :)
    Pup fetele cu drag! Nici eu nu le-as putea certa, sunt atat de frumoase si de expresive, dar nu numai de asta :) ci si pt ca mi-s tare dragi :XXX

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca ai facut tu niste asocieri mai de mult cu persoana...incearca sa te intalnesti pe bune , sa vorbiti si apoi o sa vezi ca nu o sa -l mai asociezi cu zilele proaste !

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm,la asta nu ma gandisem,e posibils a ai mare dreptate! Mercic :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...