Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
marți, 20 septembrie 2011
{ Pateuri cu branza sarata si susan negru }
Sunt practice si delicioase si se fac in doi timpi si trei miscari!
Ai nevoie doar de o bucata de telemea mai tare, un aluat foietaj ( frantuzesc),doua oua si 2-3 linguri de susan negru, hartie de copt si o tava de cuptor.
Razi branza pe razatoarea mare si o amesteci cu un ou ( batut ca pentru omleta).
Tapetezi tava cuptorului cu hartie de copt ( eu nu o mai ung cu ulei ci cu apa).
Formezi pateuri delicate din aluat in mijlocul caruia pui o lingura din compozitia de branza.
Le asezi frumos in tava tapetata, le ungi cu cel de-al doilea ou batut separat si apoi presari cu delicatete cateva boabe de susan negru.
Apoi dai tava la cuptor.
La mine-s gata in 15 minute ( in cuptorul incins in prealabil).
Se pot lua 2 drept gustare la serviciu,chiar daca ai pauza intre ore,sa zicem, 5 minute:D
O zi binecuvantata!
Ana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte gustoase !!!!
RăspundețiȘtergereCristina
Bun, bun. Eu aș mânca mai mult de 2 și pauza mai mare căci nu ne plătește din belșug
RăspundețiȘtergereMmm... ce bine arata! Eu am o slabiciune pentru produsele acestea :D Sunt asa gustoase!
RăspundețiȘtergereIubesc tot ce-i cu foietaj...fie dulce sau sarat...foietaj sa fie!!!!De susan negru inca nu am auzit,dar as manca cu mare placere un pateu...
RăspundețiȘtergereTe pup si o seara placuta!!!
multumesc frumos, Cristina draga! :)
RăspundețiȘtergereAi dreptate, Magduta, dar ce sa facem,asta e viata ... Imbratisare!
RăspundețiȘtergereMUltumesc, Andreea scumpa :*
RăspundețiȘtergereMultumesc, Petro,draga,cu mare drag te-as servi,de-ai fi maia proape :) Pupici :*
RăspundețiȘtergerearata formidabil si sigur sunt delicioase
RăspundețiȘtergerepupici si o zi excelenta
Multumesc frumos,draga Amoush ! Asemenea, pupici :)
RăspundețiȘtergere