Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 20 septembrie 2011

{ Pateuri cu branza sarata si susan negru }

DSC01703

Sunt practice si delicioase si se fac in doi timpi si trei miscari!
Ai nevoie doar de o bucata de telemea mai tare, un aluat foietaj ( frantuzesc),doua oua si 2-3 linguri de susan negru, hartie de copt si o tava de cuptor.

DSC01694

Razi branza pe razatoarea mare si o amesteci cu un ou ( batut ca pentru omleta).
Tapetezi tava cuptorului cu hartie de copt ( eu nu o mai ung cu ulei ci cu apa).
Formezi pateuri delicate din aluat in mijlocul caruia pui o lingura din compozitia de branza.
Le asezi frumos in tava tapetata, le ungi cu cel de-al doilea ou batut separat si apoi presari cu delicatete cateva boabe de susan negru.
Apoi dai tava la cuptor.
La mine-s gata in 15 minute ( in cuptorul incins in prealabil).

DSC01693


Se pot lua 2 drept gustare la serviciu,chiar daca ai pauza intre ore,sa zicem, 5 minute:D

DSC01700

O zi binecuvantata!

Ana

10 comentarii:

  1. Bun, bun. Eu aș mânca mai mult de 2 și pauza mai mare căci nu ne plătește din belșug

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm... ce bine arata! Eu am o slabiciune pentru produsele acestea :D Sunt asa gustoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc tot ce-i cu foietaj...fie dulce sau sarat...foietaj sa fie!!!!De susan negru inca nu am auzit,dar as manca cu mare placere un pateu...
    Te pup si o seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc frumos, Cristina draga! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, Magduta, dar ce sa facem,asta e viata ... Imbratisare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, Petro,draga,cu mare drag te-as servi,de-ai fi maia proape :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. arata formidabil si sigur sunt delicioase

    pupici si o zi excelenta

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc frumos,draga Amoush ! Asemenea, pupici :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...