Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 24 mai 2011

Dupa...

Dupa cateva zile de tatonari mai mult sau mai putin timide, ieri m-a trantit la pamant o durere cumplita de masea, si un abces mare de tot. E adevarat ca e si vina mea, in proportie de... sa zicem 60 %, si asta din doua motive:
1. din cauza taierilor salariale, rezolvarea problemelor dentare a picat cu desavarsire, dupa o amanare prelungita, si
2 acum cateva nopti mi s-a facut asa un cald,incat am deschis "un pic" geamul sa intre aer proaspat, si m-am intins in pat, pe diagonala, ca sa nu adorm; ei as, asa am dormit pana dimineata,cand nu imi mai puteam misca nici maini ,nici picioare, de' anchilozata ce eram. Lucrul acesta s-a lasat si cu niste dureri, la inceput timide, de masea, gat si ureche, care au culminat cu cele 40 % cauzate de cedarea la rugamintile elevilor, care au cerut cu insistenta: " usa deschisa,doamna, ca murim de caldura"
Si uite asa a urmat o noapte de un chin greu de povestit, eu sunt, de regula, rezistenta la durere, insa azi noapte am crezut ca mor, ca nu mai apuc dimineata, care oricum nu mai venea. Pe la 5 mama a coborat la farmacie, de unde s-a intors cu un brat de pastile ( total factura 49 roni) din care a trebuit sa iau neaparat,urmarea fiind liniste dentara aproximativa si durere teribila de stomac.
Nu am putut sa inghit decat ceai racit, caci dintii pareau toti cam mari sa ma lase sa mestec ceva.

Dupa care am plecat la ore ( ziua cea mai grea, cu cele mai multe ore) dar asta dupa ce am baut o cana de ness, pe care, de obicei nu l-as fi baut nici batuta, insa as fi adormit cu siguranta pe catedra, fara el.

Cand am ajuns acasa, dupa ce mi-am terminat ziua de munca, au inceput poftele culinare: muream de pofta de cartofi prajiti, interzisi mie cu desavarsire... ce sa fac?
Cea mai rapida solutie a fost sa tai 2 cartofi sa ii fierb,si apoi sa ii perpelesc putin in tigaie, dupa care i-am pus si putin pe servetele de hartie sa se absoarba uleiul.Puteti sa credeti ca mi-a mai ars si de facut cornet,ca parca nu puteau fi inghititi decat prezentati artistic :D....

salata usoara cu cartofi


In salata am pus varza, castravete date pe razatoare si un ardei gras rosu,taiat cubulete.

salata usoara


Maine incepe Bookfest pana duminica si tare imi doresc sa ajung... dar ramane de vazut cand si daca...

Greu cu dintii si maselele omului :((

Ana

8 comentarii:

  1. iti doresc insanatosire grabnica! Sunt cumplite durerile de masele...Sa ai sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Ana, rupe-ti de la gura (mda, suna ciudat in contextul asta) si du-te la dentist. sub nicio forma nu lasa asta la urma pe lista prioritatilor. stiu ca e greu, dar crede-ma, daca ai probleme cu dintii o sa ai probleme cu toate. ca sa nu mai zic ca pe o plomba simpla poate ca mai plateai vreo 20 de ron in plus fata de ce ai dat la farmacie. asa ca vezi, din punct de vedere economico-financiar, nu renteaza sa amani intrevederea cu dentistul. daca ai nevoie de dentist bun lasa-mi un mesaj pe blog sau pe pagina de facebook si iti dau numarul doctoritei care ma trateaza pe mine. ah, am uitat sa spun, ea e in Bucuresti, nu stiu unde stai tu... uf... sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana draga,iti multumesc din suflet, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. draga mea Zazuza, multumesc din suflet, m-a impresionat mesajul tau :) E bine de stiut ca te ajuta oameni cunoscuti pe internet, ca iti sar in ajutor. Am medic la o statie de tramvai,si m-am hotarat,luna cealalta merg la dentist, chiar de ar fi sa nu mai platesc intretinerea. Ai dreptate, trebuie sa rezolv asta, Te imbratisez cu mult drag, si eu tot bucuresti :) :* Somn usor si inca o data multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, si eu am un stomatolog super bun (e chiar pe Drumul Sarii) ...are o mana atat de usoara :)
    Cat despre salatica ...e foarte apetisanta ...eu sunt fan declarat al salatelor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sabina draga,e bine de stiut! Multumesc mult de tot! Imbratisari :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...