Varza de Bruxelles cu sos si bacon.
Eu inca mai experimentez gatitul la steamer,pentru ca-mi place,si cum vazusem la Maya o reteta care parea delicioasa- si acum pot spune ca asa si este, nu doar pare...- am zis sa incerc si eu sa o fac.
Nu e absolut deloc complicata,iar timpul de pregatire este foarte mic~ aproximativ 35 de minute.
Este foarte gustoasa si satioasa.Singura modificare pe care eu am facut-o retetei este ca ,in loc de amidon, am pus o lingura de faina,si pentru ca nu a fost chip sa gasesc amidon in tot cartierul,caci poate o lasam neschimbata.
Nu am alta fotografie,decat una finala,caci am uitat de poze,ca de obicei...
M-am amuzat nitel la Mega Image,cand vanzatoarea,care ma cunoaste bine, m-a intrebat "Si cum gatiti varzucile astea?" A trebuit sa ii spun...i-am dus apoi si reteta si...i-a placut si ei! :))
Merita sa gatiti acest fel de mancare,are un gust rafinat.
Si tot azi,insa pentru seara de Revelion, am pregatit aspicul (sau piftie,cum i se mai zice).
Reteta cred ca o stie oricine, din pacate mie mi se pare ca are un gust mai acrisor decat trebuia,desi ,am pus chiar mai putin otet decat scria in reteta; daca stie cineva cum se poate "drege" treaba asta,sa nu ezite sa imi spuna...
Multam fain!
Ana
La multi ani !!! Multa sanatate si fericire in anul ce vine!
RăspundețiȘtergereAMIN! Un An Nou asa cum ti-l doresti,draga Sorina,bine ai venit!
RăspundețiȘtergereSorin,multumesc,le fel si tie!
Dl. Gheorghe, asa este! :)