Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 15 iunie 2014

{ Bread for the Journey }


2. Cu ochii aţintiţi asupra lui Iisus, începătorul şi plinitorul credinţei, Care, pentru bucuria pusă înainte-I, a suferit crucea, n-a ţinut seama de ocara ei şi a şezut de-a dreapta tronului lui Dumnezeu.

 Evrei 12:2

Pentru a nu ne pierde dreapta orientare suntem indemnati sa privim la Mantuitorul Iisus Hristos.

Este cineva greu incercat? - Sa priveasca la Iisus si i se va lumina fata de bucurie si nu va fi dat de rusine. Domnul a trecut pe unde trecem si noi si El poate sa dea mangaiere tuturor celor ce isi indreapta privirea spre El.

Este cineva sarac,apasat de grija zilei in ceea ce priveste hrana si alte lucruri?   -Sa priveasca la Domnul Iisus si va vedea in El pe Unul care nu avea nimic strans deoparte; nu avea bani, nici casa, dar avea un Tata in ceruri.

Esti vorbit de rau, intristat, indurerat pentru cuvintele rele si neadevarate pe care le spun altii despre tine? -  Priveste la Domnul Iisus, pentru ca El a trecut pe acelasi drum de batjocura si vorbire de rau din partea lumiii cum nimeni dintre noi nu a fost intampinat

Esti prigonit? -  Priveste la Domnul Iisus si vei vedea cum s-au purtat cu El fariseii si carturarii care-L urmareau pentru a gasi ceva cu care sa-L poate invinui.

 Sa privim la Domnul Iisus Hristos pentru toate aspectele vietii noastre!

O saptamana linistita!

Ana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...