Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 30 septembrie 2012

{ Bread for the Journey }

1

1. Lăuda-Te-voi, Doamne, cu toată inima mea, în sfatul celor drepţi şi în adunare.
 2. Mari sunt lucrurile Domnului şi potrivite tuturor voilor Lui.
 Psalmul 110: 1,2

 Ati observat, de cate ori,hotararile noastre bune sunt luate exact in momentul in care par sa aiba cel mai bun efect sau...rezultat? Ca prin minune, cunosti exact cand trebuie sa incepi ceva si duci la bun sfarsit ceva-ul cu mai multa usurinta decat iti imaginai,sau il percepi ca fiind mai usor de realizat decat ai fi crezut gandindu-l de unul singur,caci , adeseori,atunci cand ai si suportul celor dragi e parca o bucurie, si nu o datorie... In fine,sunt sigura ca si voi ati trait senzatia de bine si de multumire a unui lucru bine facut si la timpul sau. Cu adevarat " toate la timpul lor" !

 Sa avem o saptamana binecuvantata!
 Ana

6 comentarii:

  1. Exact asa se intampla toate, la timup potrivit pentru ele. numai ca noi, obisnuitit intr-o lume a vitezei, nu avem rabdare, dar ele vin cand e vremea potrivita pentru ele, nu cand vrem noi.
    O saptamana usoara iti dorim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos!O saptamana binecuvantata iti doresc si tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Amin, Langmina!Multumesc frumos!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea, esti bine? Nu te-am mai vazut pe mess din vara...Sper ca esti bine si nu ai patit nimic. Te imbratisez cu toata dragostea!

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt bine :) doar ca nu pot sta pe mess ca se blocheaza calcu,ca e pe duca- cred :) o sa intru maine special sa vb ca azi facem zacusca :)) pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...