Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 29 mai 2012

{ Azi începe Bookfest }

1DSC04080
Nu mai puţin de 300 de evenimente - lansări de carte, sesiuni de lectură şi întâlniri cu personalităţi ale lumii literare româneşti şi internaţionale, concerte, proiecţii cinematografice, reprezentaţii de teatru pentru copii şi cursuri de limbă franceză - vor avea loc cu ocazia târgului Bookfest 2012. Jurnalul Naţional trece în revistă câteva dintre cele mai importante evenimente.

Deschiderea are loc astăzi, de la ora 12:00, pentru ca o oră mai târziu Polirom să vă invite la standul său pentru lansarea celor mai recente volume din Biblioteca medievală: "Consolarea filosofiei” de Boethius, "Despre iubire” de Andreas Capellanus, "Cartea definiţiilor” de Avicenna. Invitaţi sunt Horia-Roman Patapievici, George Grigore, Alexander Baumgarten. De la ora 16:00 în Pavilonul C3 putem merge la film. "Cinema după carte” ne propune două vizionări gratuite: "Vipère au poing” de Philippe de Broca (2004, 1h40min), adaptare după romanul lui Hervé Bazin şi "Madame Bovary” de Claude Chabrol (1991, 2h20 min), adaptare după romanul lui Gustave Flaubert.

Tot de la ora 18:00 Curtea Veche Publishing vă învită la sesiunea de autografe Mihaela Bilic - "Sănătatea are gust” şi "Trăiesc, deci mă abţin”. La ora 18:30 are loc inaugurarea standului invitatului de onoare - Franţa.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...