Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
sâmbătă, 28 ianuarie 2012
{ Tocana de iarna cu garnitura de paste fierte}
Cu carne de porc, ardei rosii si masline verzi.
Se pun intr-o tigaie bucati nu prea mici de carne de porc,cativa catei de usturoi, tocati marunt, o ceapa si un ardei( sau doi) rosu maruntit, cu putin ulei de floarea soarelui.Se adauga sare,piper si o ceasca cu apa rece si se lasa sa clocoteasca.
Separat fierbem niste paste, eu am avut fundite de la Barilla pe care le adaugam in tigaia cu celelalte ingrediente; facem si sosul din suc de rosii, un strop de ulei si putin piper macinat, il adaugam in tigaie si punem deasupra si maslinele verzi.
Punem totul intr-o tava pe care apoi o dam la cuptor pret de un sfert de ora,cat sa fie totul gatit,fara sa se usuce mancarea.
Rapid si delicios!
Pofta buna!
Ana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Miam...ce bine arata!!! :*
RăspundețiȘtergeremercic! Esti mai bine? pupici
RăspundețiȘtergereda, as putea spune ca mai bine. Plus ca mi-a revenit pofta de mancare dupa ce am vazut fotografiile cu tocana. ;))
RăspundețiȘtergerepup!
Aha,bun,ma bucur ca esti mai bine! :* Deci ajuta cuiva si postarile culinare :)))) Pupici
RăspundețiȘtergere