Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 15 decembrie 2011

{ Pui cu ciuperci si smantana }

Cu scuzele de rigoare,asa cum va spuneam,inca doua retete de "dulce".
Aceasta e una dintre cele care a ramas pe lista de "permanenta" dupa ce am pregatit-o "dupa ureche", adica asa cum am crezut eu ca trebuie pregatita,caci nu ma uitasem din capul locului la emisiunea din acea seara " Cireasa de pe tort".

DSC02355

Ingrediente: un piept de pui mare, o cutie de smantana pentru gatit, o lingura cu faina, unt pentru prajit puiul, sare, piper,ciuperci proaspete, ceapa, orez basmati si patrunjel.

Mai intai spalam carnea o taiem cuburi, si o prajim in unt.
Se calesc apoi ciupercile cu ceapa, se adauga smantana si faina, se lasa la gatit, apoi se condimenteaza, iar la final se adauga si bucatile de pui si patrunjelul tocat.
Se serveste cu garnitura de orez basmati simplu.

DSC02356

Ana

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...