Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 30 octombrie 2011

{ Duminica dulce si 200 000 ! }

DSC02154

Voi profita de ora de somn in plus de azi,iar pe seara revin cu reluarea  articolului.
Siesta placuta si voua!
Ana

LATER EDIT

De mult nu mai facusem nici o prajitura :D Azi am comis-o!
O negresa delicioasa:

DSC02156

Ingrediente :
(cana - 250 ml)
2 oua;
3 cani de faina integrala;
4 lingurite de cacao;
50 gr margarina pentru prajituri sau unt;
2-3 lingurite de ulei;
1 esenta de cafea;
1/2 cana de fructoza;
1 cana lapte caldut;
1 lingurita de bicarbonat stins cu otet.

DSC02158

Mixam ouale, adaugam margarina, uleiul si mixam .
Adaugam laptele, faina, apoi cacao,esenta de cafea si bicarbonatul stins in otet.
Tapetam o tava ( de preferinta de teflon,ca cea de friptura, pentru tava aragazului compozitia trebuie dublata) si dam la cuptor prajitura pentru 20-25 de minute ( in functie de cuptor).

DSC02155

Se face apoi o glazura de caramel dintr-o jumatate de cana de fructoza pe care o turnam deasupra prajiturii.
Negresa se taie dupa ce s-a racit aproape complet.
Servita cu felii de portocala si cu  rodie :) Un deliciu!

DSC02158

200 000 !!! Stiti ce reprezinta? Numarul vizitatorilor mei pana astazi, 30 octombrie :) E ceva! :)
Va multumesc! 
 O saptamana cu liniste si spor!
Ana

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...