Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 30 iunie 2011

{ Friday Flowers }

ASPTL


In fiecare zi de vineri, bloggerii posteaza pe blogul lor o fotografie proprie cu buchete sau doar o singura floare. Cu siguranta "este voie" sa scrii si ceva pe langa aceasta fotografie, insa nu obligatoriu.

Bun venit lunii Iulie!!!
Stiu ca o sa vi se para ciudat,dar mie imi place vremea aceasta racoroasa.
Si imi mai place ca este 1 iulie,caci astazi e ultima zi de activitate, iar de maine sunt in concediu.
Nu stiu daca voi pleca undeva ( cauze financiare,evident) dar stiu ca vreau sa ma odihnesc si sa ma debarasez de tot stresul de la serviciu.
O sa va povestesc intr-o zi cat de mult imi place vacanta de vara!!!

Trandafiri la inceput de iulie...

trandafiri la inceput de iulie


trandafiri la inceput de iulie

trandafiri la inceput de iulie

trandafiri la inceput de iulie


Daca doriti sa participati (oricine are un blog poate participa), copiati in postarea "Friday Flowers" de pe blogul vostru codul HTML



al banner-ului apoi lasati numele vostru si un link catre postarea voastra la comentarii.

Rugaciune Catre voi, sfintilor doctori cei fara de arginti si facatorilor de minuni, Cosmo si Damiane, ca spre niste grabnici ajutatori si calzi rugatori pentru mantuirea noastra, noi cei nevrednici plecand genunchii, alergam si cazand cu osardie strigam: nu treceti cu vederea rugaciunea noastra a celor pacatosi, neputinciosi, cazuti in multe faradelegi si care gresim in toate zilele si ceasurile. Rugati pe Domnul ca sa tinda noua nevrednicilor robilor Sai milele Sale cele mari si bogate si sa ne izbaveasca pe noi de tot necazul si durerea, caci voi ati luat de la Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos harul cel neimputinat al tamaduirilor pentru credinta cea tare, tamaduirea cea fara de plata si sfarsitul nostru cel mucenicesc. Auziti-ne pe noi cei ce ne rugam si cu mijlocirea voastra cea bine primita cereti de la Dumnezeu binecuvantare pentru noi toti; iarasi cazand cu sarguinta ne rugam: cereti-ne noua de la Domnul toate cele folositoare spre bine in viata noastra cea vremelnica, dar mai ales cele ce slujesc spre mantuirea cea vesnica, ca sa ne invrednicim prin rugaciunile voastre a primi sfarsit crestinesc fara de durere, nerusinat, cu pace si ca sa ne izbavim de toate uneltirile diavolesti si de munca de veci; iar ai Imparatiei cerurilor, celei fara de sfarsit si fericite, mostenitori sa fim. Asa, placutilor ai Lui Dumnezeu, nu incetati rugandu-va pentru noi cei ce alergam catre voi cu credinta. Ca desi dupa multimea pacatelor noastre, nu suntem vrednici de milostivirea voastra, voi, fiind urmasi credinciosi ai iubirii de oameni a lui Dumnezeu, faceti ca sa aducem roade vrednice de pocainta si sa ajungem la odihna cea vesnica, laudand si binecuvantand pe Domnul si Dumnezeul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos, Cel minunat intru sfintii Sai, si pe Preacurata Maica Sa si sprijinitoarea voastra cea calda, totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Un sfarsit de saptamana placut!

Ana

2 comentarii:

  1. Vacanta placuta!
    Te cred ca iti place vacanta.
    Sa ai si tu un sfarsit de saptamana asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...