Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
luni, 16 mai 2011
Fuslli integrale cu pui,legume si carnaciori
Se fierb pastele si se lasa la scurs; intr-o tigaie cu ulei de masline se perpelesc un piept de pui taiat cubulete si cativa carnaciori buni taiati si ei- eu am luat din Angst; toate aceste bucati de carne si carnati si tavalesc intai printr-un amestec fin de boia, sare si piper. Apoi adaugam un dovlecel feliat. Dupa care se pune totul intr- o farfurie si calim o ceapa mica si un ardei gras rosu in grasimea in care am pregatit carnea; se adauga si un morcov taiat rondele si o ceasca de apa calda si se lasa sa se gateasca bine morcovii. Separat se face un sos din 3 lingurite de pasta de tomate,smantana,sare,piper si un strop de vin rosu, dupa care, intr-un vas de yena se pun carnea, legumele si sosul si se da totul la cuptor timp de 30 de minute, acoperind vasul.Cand scoatem din cuptor radem deasupra niste mozzarella si mai lasam vasul acoperit cam 2-3 minute.
Ana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu