Ce puteam să fac decât o tocană?
Am pus o vânată, un dovlecel, o ceapă mai mare, câţiva căţei de usturoi, un ardei gras, câteva roşii şi doi cartofi ( nu toată lumea în casă fuge de carbohidranti), pătrunjel verde, ulei de floarea soarelui, piper,sare şi fulgi de ardei iute,două căni cu apa rece, le-am tăiat cubuleţe, solzişori sau rondele, le-am aruncat în wok,l e-am lăsat să fiarbă pe aragaz cam 15 minute, după care le-am mutat în cuptor aproximativ 40 de minute şi gata mâncarea.
Evident că nu am stat lângă ea, pe căldurile astea, dar chiar şi vizitând-o tot greu a fost să o gătesc.
Oricum, a meritat tot efortul, mai ales că am folosit pentru prima dată vasul de lut şi lingura de lemn pe care mi le-am cumpărat când am fost acasă :)
Cine nu are teama de carbohidranti isi pune mai multi cartofi, " dar e cald mama,pana s-o raci..." Lasa, mami, ca-ti racesc eu farfuria intr-o secunda :)
©2010 www.jurnalulanei.blogspot.com
Ce,voi nu faceti asa? Asa se raceste mancarea, asa voi raci si wok-ul , tot in fata AC, doar nu o sa se strice mancarea dupa ce m-a fiert atata :D
Acum iau si eu pranzul,deja e suficient de racit!
Pofta buna!
Vine si Floarea de Vineri, imediat! :)
Ana
Hmm, ce bunuţ arată ! :)
RăspundețiȘtergeresi ce buna a fost... :)
RăspundețiȘtergeregata, stiu ce papa bun fac azi :))! multumesc de inspiratie!
RăspundețiȘtergere