Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 15 august 2010

Perfect Iced Coffee si fasole verde la tigaie :D

Ideea acestei cafele nu imi apartine absolut deloc,m-am inspirat intru totul de AICI
Datorita fotografiilor,chiar daca nu ai cunoaste nici un bob de engleza, tot reusesti sa te descurci :)
A fost delicioasa, voi repeta figura, caci, se pare,canicula nu s-a plictisit inca de noi ( noi de ea, daaaaaaaaaa! )

Fotografiile mele nu sunt la fel de reusite ca ale doamnei cu originalul: sunt vitregita, domne, n-am conditii, luminozitate, aparat performant, deh, traiesc in Romania, si  imi cam ajunge..., uf...

cafe frappe

Deci, toata povestea sta cam asa: pregatiti cafeaua ( o lasati neindulcita si, dupa ce se raceste complet o puneti in formele de cuburi de gheata ( eu am mai multe forme diferite, din Ikea, le-am nimerit  pe cele in forma de inima :) )

 Am pregatit cuburile aseara.
Astazi, dupa ce am venit de la Biserica, am pregatit o alta cafea, pe care am indulcit-o cu fructoza ( puneti foarte putina,este super- dulce).
Am pus in sonde ( pahare) cuburi inimoase din cafea, am adaugat cafeaua care inca nu se racise complet, apoi lapte si a iesit uuuuuun deeeeeeliciu, racoros, miam-miam, maine imi pregatesc again caci mai am cuburi inimoase :) )

Photobucket

Photobucket

Photobucket

DSC04833

DSC04838

Bine, strugurii sunt in decor, nu i-am mancat cu cafeaua, intelegi de ce... dar mai tarziut  au fost si ei tare buni ( erau impartiti mie de mama de Drept Dumnezeu).


Cat despre fasole, este foarte simplu de pregatit, cu un pic de ulei, sare, piper si fulgi de ardei iute si dulce, o masura de apa, cativa catei de usturoi si apoi lasata sa fiarba- nu foarte mult; si rezulta o mancarica delicioasa si cu putine calorii :)

fasole la tigaie


Photobucket

Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software


©2010 www.jurnalulanei.blogspot.com
Simplu si gustos!

O seara placuta!
Ana

4 comentarii:

  1. Anuska , mi-a lasat gura apa la cafeluta asta racoroasa...merita incercat.Eu am alt soi de cutie pentru gheata , care nu se preteaza la acest fel de bautura racoritoare , insa parole d'honore daca nu se merita sa imi cumpar tavita de facut gheata , separat , numai pentru cafeaua asta delicioasa... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha, ma bucur ca iti place ideea, si sa stiica merita sa cumperi tavita,eu mi=as face in fiecare zi :)) Imbratisare

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce idee dragutaaaaaaaaa :) Neaparat fac si eu! Am zis! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca iti place,Cristina! Si eu mi-am mai facut,ieri, daca nu mi-ar fi cam lene sa fac cuburile cred ca mi-as face in fiecare zi ( mai putin in post) :) Sunt convinsa ca iti va placea, sa mi spui totusi :) Poate o imbunataesti cu ceva, tu, sunt curioasa :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...