Vinetele coapte sunt preferatele mele, vara! Daca nu ar fi atat de grele pentru ficat cred ca as manca zilnic( desi rar reusesc sa le mananc fara nici un pic de paine, mai nou le mananc fie cu lipii arabesti,fie pe felii crude de ardei gras).
Si cum vazusem la Adi Hadean o reteta care ma intriga, am facut reteta lui:
( inclusiv cu Napolact de bivolita si oaie)
Singurele deosebiri au fost uleiul ( Bunica, in cazul meu, de masline extravirgin la Adi Hadean) si faptul ca am amestecat in vinete si ardeii copti ,desi parca asa a facut si dl Hadean.
Ne-a placut!
Pofta buna!
Ana
Nu stiu daca stii, la salata de vinete ca sa fie mai usoara se pune dovlecel fiert, racit, stors. Eu fac aproape jumatate vinete, jumatate dovlecei si nu mai sunt probleme. Dar nu abuzez.
RăspundețiȘtergereBuna ,Ana! Ma iarta ca nu te-am mai vizitat!Saptaminile astea am avut tare mult de lucru ,cind ajungeam acasa eram frinta,intram sa postez pe blog si atit .Acum sau mai potolit treburile voi avea mai mult timp de stat pe calculator.Ma bucur ca nu mai uitat cu vinetele arabesti....sincer ma asteptam la cu totul altceva,asa cu ardei copti si cu dovlecel stiam ,fac si eu ...Imi place cum te-a iesit si cum le-ai prezentat!
RăspundețiȘtergereO zi buna iti doresc!
Da, Mihaela, asa cu dovlecel fiert o fac si eu,insa in reteta dnului Hadean nu e nici urma de dovlecel! :)) Multumesc mult de tot pt sugestie si vizita, imbratisare :)
RăspundețiȘtergereDraga Janet, nu e nici o problema, stiu si eu cum e sa ai multe de facut si sa nu iti ajunga timpul, eu bantui pe bloguri toata ziulica pt ca inca sunt in vancanta pana pa 1...dar apoi si timpul meu va fi mai limitat. In nici un caz nu uitam ca am promis reteta asta,insa au fost evenimentele acelea care m-au rascolit si apoi postul si nu am avut cand sa le postez. Imbratisare :)
RăspundețiȘtergere