Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

miercuri, 21 aprilie 2010

Targul de Sfantul Gheorghe la MTR


24 – 25 aprilie 2010

In atentia pofticiosilor, gurmanzilor si artistilor intr-ale degustatului...

De Sfantul Gheorghe, ca tot se face „masura oilor” si se intarca mieii, va asteptam la Muzeul Taranului Roman, cu cas, branza de burduf, telemea de oaie, urda de la Fundata, dar si cu branza de capra de la Crit.
Nu vor lipsi nici mezelurile de la Botosani, carnatii csabaii si carnatii sibieni, pastrama de oaie in bait si painea de Ghimes.
Va indulcim cu miere, dulceturi, gemuri, prajituri si suc de mere.

Producatorilor locali li se alatura si mesteri din toata tara cu obiecte din lemn, ceramica, tesaturi si oua incondeiate.

Targul de Sfantul Gheorghe, de sambata, 24 aprilie pana duminica, 25 aprilie, intre orele 9:00 si 17:00

Intrarea este libera.


via e mail

Ana

6 comentarii:

  1. Eu sunt din zona Bacaului si chiar mancam numai paine de la Ghimes (si Lunca pentru cunascatori). Celor carora le place painea coapta pe vatra, nu in cuptoarele din marile fabrici de paine, sa mearga sa incerce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce zile minunate vei avea , Anuska! Sigur vei merge , asa-i? :D Frumos...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa as vrea, Ana,doar ca sunt cam leftera, daca voi merge merg numa' sa privesc, pana si abonamentul RATB a expirat ....... Pupici , o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Of , te inteleg...Avem aici un magzin ce aduce porcarii preparate ungureste...slanina , un fel de slanina prajita in untura , kaizer si costita , untura si piept de porc prajit , aripi curcan si de carnuri de gasca...ce sa zic ?Nebunie de gusturi sunt toate....si cand ne nimerim acolo , lasam sigur o groaza de bani acolo,chiar daca acasa zicem ca nu intram....cum sa nu intri , cand toate-s preparate de casa?
    No ,soare si frumos sa fie , macar te alegi cu plimbarea...:D

    RăspundețiȘtergere
  5. am luat o singura data mezeluri de casa de la targul pt o viata sanatoasa. Au fost delicioase dar am lasat 89 de roni ,iar pentru noi astia sunt ceva banuti :)Dar de plimbat as vrea sa ma plimb.desigur, si sa fac pozeee mai ales la flori,nu neaparat la mezeluri ;)) Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...