Le-am vazut aici
Si asa stateau degeaba formele pentru cuburi de gheata,cumparate din Ikea,acum stiu la ce mai sunt bune :))
INGREDIENTE
- o cana caise uscate (nu confiate!) = un pachet de 250 g (IG=35);
- o cana nuci (IG=15);
- 1/2 cana pudra de roscove (IG=15);
- 2 lingurite rase de scortisoara (IG=5);
- un strop de sare.
MDP.
Se pun toate in robot ( eu am folosit Mixsy dar nu a fost o alegere prea fericita,caci abia-abia a reusit sa le marunteasca si nu chiar asa de bine cum as fi vrut eu... in fine... )
Compozita maruntita se aseaza apoi in tavite de sticla ( eu nu am ); eu le-am pus in formele de gheata :D si le-am dat la congelator, dar, pentru ca mai aveam treburi,le-am uitat mai mult de 3ore in congelator :))
Oricum, sunt grozave, si, desi nu au nici pic de zahar sau fructoza adaugate, sunt dulci.
Ana
Buna seara lu' Craciun!
RăspundețiȘtergereMinunate caramelele....pot servi una?
de retiunt dar pudra de roscoave de unde?
Daaa, poti, cu mare drag,inca mai avem :)
RăspundețiȘtergerePudra de roscove am cumparat o din plafar.
pupici
IG inseamna...????
RăspundețiȘtergereArata foarte bine....am sa iau si eu vreo doua....numai gandul la caise uscate si deja imi ploua in gura!:))
IG- indice glicemic :D
RăspundețiȘtergereDaa simie imi plac caisele si uscate si proaspete
Ingenioasa idee, iar folosirea tavitelor o adevarata minune. Felicitari.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos! Bine ai venit pe la mine! Te mai astept! O seara frumoasa
RăspundețiȘtergere