Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 28 iulie 2009

Friptura cu sos din rosii si ierburi italiene

friptura

Duminica e duminica...si, oricat de la regim ai fi, nu poti sa mananci tot salata.
Asa incat te gandesti la ceva tot mai light, si cel mai bine merge o friptura- pe gratar sau la cuptor.

INGREDIENTE

  • cateva felii de muschi de vitel ( sau porc);
  • 4-5 rosii potrivite ca marime;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • apa;
  • ierburi italiene din rasnita.
  • piper negru boabe.
  • cativa catei de usturoi
PREPARARE

  1. spalam carnea si o punem la fiert , spumand pana ce apa e curata;
  2. separat, punem si rosiile la fiert, apoi le decojim si le pasam;
  3. intr-o tava de cuptor( sau wok) punem feliile de carne fierte, rosiile pasate, uleiul, piperul,usturoiul si presaram ierburile si dam la cuptor pentru 15- 20 de minute.
  4. se serveste cu salata de castraveti, sau salata asortata.
Pofta buna!
Ana



2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...