Doar ca azi mi-am facut de lucru... Cum altfel daca nu schimband templetu' si culorile :D ca prea mi-au asasinat creierii astia cu cutremurele lor, toata lumea numa' de asta vorbeste.( si mie imi e teama rau de tot, dar bravez )
Trebuia sa ma preocupe ceva care sa nu imi solicite creierasii ( de altfel obositi dupa o noapte alba - tot din cauza de cutremur- si numai asta am putut face, desi aveam de verificat cateva capitole din lucarea pe care va trebui sa o depun in doar cateva luni... of, Doamne!)
Si cum pentru Sf Sarbatori trecute am avut si pateuri,si nu publicasem inca postarea, iaca o postez acum.
Pentru ambele soiuri de pateuri folosesc aluat fraged frantuzesc cumparat de la Kaufland.
Pentru pateurile cu carne am folosit:
- carne tocata de porc si vita;
- sare;
- piper;
- un ou;
- apa
Pentru cele cu branza ne trebuie:
- telemea de vaca ( faramitata)
- un ou.
Pofta buna!
Ana
arata bine...cred ca sunt si gustoase...
RăspundețiȘtergereHmmm, in alea cu brinzica ce mi-as infige dintisorii... Aaa si poti deveni si blog culinar, ca te pricepi. Pupici si la cit mai multe retete delicioase.
RăspundețiȘtergereda, Adriana sunt tare gustoase...asa e.
RăspundețiȘtergereDaniela esti o scumpa tu, iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si de incurajare :) daca erai mai pe aproape erai invitata mea la pateuri ;)) Te imbratisez cu drag. pupici