Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 28 octombrie 2008

Cuvinte pe care nu le poti rosti


Vi s-a intamplat?
Ati simtit ca aveti ceva atat de important de spus cuiva incat nu ies cuvintele din gura?
Hmm,probabil teama? Frica?
Frica de a nu fi inteles,sau de a fi inteles gresit. Sau teama ca poate, desi stii ca esti iubit, marturisind la randu-ti sa nu cazi in capcana timpurilor noastre?
O fata de moda veche, de moda veche, repet, nicidecum demodata nu poate rosti acele cuvinte, ea asteapta sa ii fie ceruta prietenia, sa fie ceruta de sotie.
Ea se imbraca la fel ca restul fetelor, poate un pic mai decent, in nici un caz provocator, prefera cartea in locul filmului, plimbarile in locul calculatorului, prietenia reala,in locul celei virtuale, o amandina ,in locul dietei cu ciorba de varza...
Devin sotii de invidiat, caci, desi se lauda cu cuceririle lor ,barbatii, cand se hotarasc sa se insoare,le prefera pe ele, si nu pe cele cu "vasta experienta in domeniu..." aaaaa, cred ca stiti in ce domeniu: cel sexual, evident, caci fetele de moda veche nu fac dragoste inainte de casatorie,ele stiu ca nu asa pastrezi pe cineva langa tine,ca daca omul drag nu te iubeste, nu te va iubi nici dupa ce ii cedezi.
Devin niste mame de invidiat, scopul existentei lor fiind familia, cum sa isi faca sotul fericit si copiii model in toate, cum sa--si multumeasca sotul si sa-si creasca copiii in dragoste de Hristos,de frumos,de curat,de ...bine!.
Si ,totusi,pana acolo trebuie sa zica ...cuvintele.cum sa faca asta? Numai o moderna le rosteste, una de moda veche spera ca cel de langa ea sa simta,si sa rosteasca el primul...
Ati simtit vreodata ca va topiti de dragoste pentru cineva? Ca va "risipiti" in mii de particule pe care numai Acela le mai poate aduna?
Ati simtit ca il iubiti chiar si cand face pe durul?
Ati simtit cat sunteti de protejata langa EL?
...
Si cat de mult iti doresti sa-ti fie aproape, sa fie langa tine cand ai nevoie de el? Si ai nevoie...mereu...

Ana




2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...