Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

sâmbătă, 20 decembrie 2014

{ 5 lucruri care imi plac sambata }


 Invit pe oricine isi doreste sa participe la " 5 Things I love Saturday " si asptept likurile catre postarile voastre de sambata la comentarii!

 Iata "iubirile" mele de sambata aceasta:
1. asa de delicate...

 2. superbe!

 3. gingas!

 4. cum sa nu?

5. e curat in casa LUNA!


 dar doar atat , nimic cumparat pt zilele Sfinte...caci in toata tara numai vanghelie nu a catadicsit sa ne dea salariile, parca am cersi catre el, zi de salariu pe 11,astazi 20 si nici vorba de salarii!


 Cat de toleranti mai suntem,ca sa nu zic prosti?????????


 Sambata si duminica cu multa dragoste!

 Ana

4 comentarii:

  1. Ana imi pare rau ca nu au venit banutii la timp. Se intampla des in tara asta, la diversi angajatori! Pentru zilele Sfinte nu trebuie cumparat mare lucru, ci doar sa ne deschidem inimile pentru Pruncul din iesle! Dar tu stii asta.!:) imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm,de gatit vom gati doar sarmale si friptura,ma refeream in primul rand ca nu am luat bradul si mai e si treaba cu colindatorii,altadata am si covrigi si fructe si nu vine nimeni,acum nu am nimic si mi-e ca tocmai acum vin, dar cel mai grav e sentimentul asta atat de frustrant ca niciodata nu ii luam la timp de parca ne face o favoare ca ne da salariile, m-amm saturat de tiganul asta nesimtit, scuze pudibonzilor,dar chiar nu il mai suport, se pare ca pune banii nostripe termen si ia dobanda, si noi rabdar si asta, ne meritam soarta,de fapt! Multam de ganul bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare mult fulgusorul, sper sa reusesc sa-mi gasesc timp sa fac macar unul:). Zile pline de spor si bucurie! Sunt sigura ca desi paote pe fuga, toate le vei face cum trebuie si ca mai mult ca sigur marti vei avea banuti sa cumperi tot ce doresti:)

    RăspundețiȘtergere
  4. oau,tocmai marti? eu speram ca luni,dar poate ai dreptate luni nu prea intra bani pecard,desi nu aminteles niciodata de ce :((((((((((((((

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...