Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

luni, 28 iulie 2014

{ Despre plictiseala.... }

google

Jumatate din concediul meu a trecut deja, de azi sunt in activitate- o saptamana, si pot sa spun ,cu mana pe inima,ca sunt la fel de obosita ca la inceputul vacantei.
A trecut , cum altfel decat cu prea putini bani pt plecat undeva,insa cu o caruta de treaba.
Zilnic e ceva de facut,fie drumuri cu sarcini restante, fie lucru in casa, in asa fel incat, planul meu de inceput de vacanta , acela in care dorm pana la 10 in fiecare zi,cu toate telefoanele inchise sau scoase din priza, si apoi citit , crosetat, si aprofundat limba engleza  " ca nu se stie niciodata cand iti trebuie... " a esuat lamentabil.

Abia daca mai fac cate un rand la sal sau un coaster.. asa de pamplezir :D ,nimic de postat pe blog, evident, abia daca mai citesc un capitol fugarita de un somn nebun, noroc ca am invatat  sa programez tv-ul sa se inchida singur, ca ma trezeam si ma si speriam ,aflandu-l in functiune,eventual  si cu sonorul taaaaaaare, din cauza de dormit peste telecomanda :D

Si ma intreb: cum sa fac si eu sa ma plictisesc, stand degeaba, asa vreo 2 saptamani ? Cum sa fac sa termin toata treaba si trebuurile si sa fac doar ceea ce doresc eu, macar in vacanta???
Voi aveti timp de plictiseala? Sau de plictis?

Sa va mearga bine!

Ana

PS.Ati fost careva la Jumbo? Renteaza? Sau sunt doar jucarii?

8 comentarii:

  1. Nici vorbă de plictiseală! Te înţeleg aşa bine şi sunt momente când mi se pare faină urarea: Îţi doresc să ai timp să te plictiseşti. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. ah,ce bine ca ma intelege si pe mine cineva :) Pupici,scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as considera oboseala...si zic las-o-ncolo de treaba si fa ce iti place si , in primul rand , odihneste-te! Crede-ma ca nu primesti statuie pe centru pentru harnicie! :)
    Te imbratisez si gandeste-te la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate,Ana draga! Multumesc :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooo, ce cunoscută îmi este situația... Mama mea are o vorbă: ”Doar cine are prea mult timp știe ce e plictiseala!”. Uneori, mi-aș dori și eu să am un pic de timp în care să pot experimenta plictiseala... Și eu am senzația că mă voi întoarce la muncă neodihnită suficient...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ai venit,Maria!
    Intellleapta vorba mamei tale!
    Sa speram ca totusi un pic vom fi mai odihnite :)
    Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi reven cu drag pe la tine!Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. MA bucur! Multumesc asemenea , draga mea!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...