Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

luni, 19 decembrie 2011

{ decembrie... marti... }

Pn

Aveam o stare rea...ca sa nu zic proasta caci nu mai simteam...   parea ca nu mai vine, dar s-a intamplat!
In ciuda vremii si a vremurilor, slava Domnului. am inceput sa simt atmosfera de sarbatoare.
In casa totul e aproape gata, o ultima transa de aspirat lejer...sambata dupa-amiaza,in ceea ce priveste curatenia,caci totul e luna, chiar si noua mea perdea din bucatarie a fost azi agatata la fereastra ( oh si ce frumoasa e :) ), dar ma refer la treaba cu gatitul care va incepe vineri, doar vineri luam si vacanta, doh.!
Si nu vom exagera cu nimic: doar traditionalele sarmale si friptura, in rest cred ca voi face checul Carmen usor imbunatatit ca sa semene a chec de sarbatoare, un Boromir-2 cumparati pentru impartit si cateva fripturi la gratar pentru a doua si a treia zi ( mai ales pentru musafiri :)

Voi cum stati?
Cu pregatirile, desigur :)

Spor in toate!
Ana

3 comentarii:

  1. Minunat! Atmosfera de sarbatoare pluteste in aer - colindele Craciunului rasuna in toata casa, decoratiuni peste tot, "Mosi
    Craciuni" in fiecare colt, un brad mare si trei braduti. Dar ce este cel mai important - multa caldura in suflet! Cat despre pregatirile culinare - de maine - traditionalele sarmalute, un muschi de porc la cuptor (care va fi servit cu piure de cartofi si salata verde), o friptura de curcan - ca e mai dietetica decat cea de porc! Si nu va lipsi caltabosul. Ca desert - o salata de fructe dar si o felie de cozonac. Si mai vedem! Craciun fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos ai scris!!!Craciun fericit si tie, alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Christmas gift suggestions: to your enemy, forgivness. To an oponent, tolerance. To a friend, your heart. To a customer, service. To every child, a good example. To yourself, respect."/Oren Arnold

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...