Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 12 iulie 2011

O salata delicioasa

salata de vara


Pentru zilele calduroase, caniculare, cand nu se poate folosi aragazul ( cel putin eu, nu) si e si zi de post,deci pa-pa branza :D

salata de vara


Dar chiar daca nu are branza, este atat de buna,incat nu ii simti lipsa: 2-3 rosii mari si bine coapte , cateva felii de paine,( eu am pus felii de bagheta neagra, cumparata din Mega Image),o ceapa si cativa catei de usturoi, o ceasca de frunze proaspete de busuioc, ulei si sare.

legume


Feliile de paine se rumenesc 10 minute in cuptor, dupa care le scoatem si le "manjim" cu usturoi,apoi le taiem cubulete .
Taiem apoi rosiile, ceapa, pisam usturoiul,punem totul peste paine,amestecam, si apoi saram si adaugam uleiul. La final taiem mic busuiocul si il presaram peste salata.

panzanella


Delicioasa, si racoroasa, mai ales daca ati lasat painea sa se raceasca si rosiile au stat vreo 20 de minute in frigider, inainte de a le taia pentru salata!

salata de vara


Pofta buna!

Ana

6 comentarii:

  1. Arata foarte apetisant! Asta voi pregati diseara! O seara frumoasa, Ana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, Liana! Sunt sigura ca iti va placea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur pe cat de simplu pe atat de delicios!!!!Cate o data ma intreb:de ce ne complicam viata cu retete cu 7000 de ingrediente,7000 de timpi de copturi....cand retetele siiiiimple si gustoase sant langa noi????
    Multumesc mult de urari!!!!
    Te pup si pe curand!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. cu drag, Petro! Multumesc mult si eu :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...