Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
marți, 12 iulie 2011
O salata delicioasa
Pentru zilele calduroase, caniculare, cand nu se poate folosi aragazul ( cel putin eu, nu) si e si zi de post,deci pa-pa branza :D
Dar chiar daca nu are branza, este atat de buna,incat nu ii simti lipsa: 2-3 rosii mari si bine coapte , cateva felii de paine,( eu am pus felii de bagheta neagra, cumparata din Mega Image),o ceapa si cativa catei de usturoi, o ceasca de frunze proaspete de busuioc, ulei si sare.
Feliile de paine se rumenesc 10 minute in cuptor, dupa care le scoatem si le "manjim" cu usturoi,apoi le taiem cubulete .
Taiem apoi rosiile, ceapa, pisam usturoiul,punem totul peste paine,amestecam, si apoi saram si adaugam uleiul. La final taiem mic busuiocul si il presaram peste salata.
Delicioasa, si racoroasa, mai ales daca ati lasat painea sa se raceasca si rosiile au stat vreo 20 de minute in frigider, inainte de a le taia pentru salata!
Pofta buna!
Ana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arata foarte apetisant! Asta voi pregati diseara! O seara frumoasa, Ana!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Liana! Sunt sigura ca iti va placea :)
RăspundețiȘtergere...ce bine arata!
RăspundețiȘtergeremultumesc frumos, Sabina :)
RăspundețiȘtergereSigur pe cat de simplu pe atat de delicios!!!!Cate o data ma intreb:de ce ne complicam viata cu retete cu 7000 de ingrediente,7000 de timpi de copturi....cand retetele siiiiimple si gustoase sant langa noi????
RăspundețiȘtergereMultumesc mult de urari!!!!
Te pup si pe curand!!!
cu drag, Petro! Multumesc mult si eu :)
RăspundețiȘtergere