Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 14 aprilie 2011

{ "AI COPIL. INVATA SA FII PARINTE!" }


Am primit acest e mail:

Dragi parinti, viitori parinti si prieteni ai parintilor,

Va recomand din tot sufletul sa participati la Conferinta "AI COPIL. INVATA SA FII PARINTE!".
Odata cu cresterea copilului, fiecare parinte are parte de provocari noi in meseria de parinte. Invata sa le faci fata cu brio!

Biletul costa 90 lei si se pot achizitiona de la Libraria Carturesti Magheru sau de la sediul Itsy Bitsy (str. Moise Nicoara nr 20). Ma puteti intreba si pe mine de bilete, daca va este mai comod. Daca aveti o comanda centralizata pentru voi, prietenii si colegii vostri, vine cineva si le livreaza oriunde in Bucuresti.
Programul conferintei este 10:00 - 18:30, cu pauza de pranz, iar evenimentul va avea loc pe data de 16 aprilie, in aula ASE Bucuresti
Detalii se gasesc pe www.aicopil.ro .
Cei care aveti copii mai mari de 5 ani, pe care nu stiti cu cine sa-i lasati o zi intreaga, aveti parte de ateliere de creativitate si jocuri intelectuale unde ii puteti inscrie.
Va rugam sa transmitet acest mesaj tuturor parintilor si viitorilor parinti - le va fi de folos!

p.s. mai vreau sa va spun, dragi parinti, ca aceasta conferinta s-a desfasurat si la Iasi pe 2 aprilie, unde a avut un succes extraordinar...
Iar de pret pot sa va spun doar ca este mult sub valoarea lui reala, fiind substantial coborat prin sponsorizari si parteneriat cu Ministerul educatiei (http://www.ziare.com/daniel-funeriu/ministrul-educatiei/funeriu-a-lansat-programul-ai-copil-invata-sa-fii-parinte-1087883).

Raluca Ioana Dumitrescu (0721.726.148 sau 0765.501.358)


Sper sa va fie de folos!

Ana

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...