Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
marți, 19 octombrie 2010
CHIFTELE DIETETICE CU SALATA DE LEGUME
Saptamana trecuta am pregatit aceste chiftele din piept de pui, la cuptor, insa m-am razgandit in privinta sosului, datorita faptului ca inca mai aveam doua borcane de gogosari in otet a la mama, de anul trecut in stare perfecta si era pacat sa ii arunc. Asa incat garnitura a fost o salata de legume. Au fost delicioasele chiftelutele si cred ca nici nu mai pregatesc chiftelele clasice, ci doar asa, oricum sunt grele cele prajite in ulei si ingrasa si mai mult.
Reteta o am de la tv de la Reteta de acasa.
Ingrediente: 500 g carne toccata de pui, ½ cana pesmet, ½ cana parmesan proaspat razuit, 1 ou, busuioc, 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi, sare si piper.
Mode de preparare: Toate aceste ingrediente se amesteca , se formeaza chiftelutele , se aseaza pe hirtie de copt si se lasa la cuptor pina se rumenesc.
O zi binecuvantata!
Ana
PS Ieri a fost, in sfarsit gata certificatul meu de gradul 1, pe care l-am luat de la facultatea de Drept ( se pare ca imi va aduce doar faima, nu si bani... asta e viata, deh, in schimb a trebuit sa platesc o taxa de 40 de lei ca sa il pot ridica :D )
........ Numai de bine...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce bine ca poti face la cuptor.Si ce bine arata.Mi-ai dat o idee cu salata.Fac si eu azi ca sotul meu e lesinat dupa ea,asa ca ii fac o surpriza.
RăspundețiȘtergereSi o sa fac si chiftelute dar din soia/
ma bucur draga Victoria daca iti e de vreun folos postarea mea!
RăspundețiȘtergerePupici si scuze ca raspund abia acum,de dimineata nu am avut timp decat sapublic comentariile si am plecat la servici,apoi am fost la cumparaturi si abia acum am ajuns acasa!