Sincer, nu imi plac mai deloc dovleceii. Si mai sunt cateva legume pe care le mananc doar pentru ca " au si ele rolul lor".
Reteta aceasta am pregatit-o in urma cu aproape doua saptamani, dar stiti ca nu mi-a ars de nici o postare o vreme...Pentru cei care tin postul pregatirea ei ( in caz ca starneste ceva interes) va trebui amanata pentru ca ea contine branza.
Intai am fost prin Kaufland si mi-am procurat cele necesare:
Aveam in casa un calup de branza Talia, deci nu am pus mozaarella din imagine ( si, evident nu am pus nici tot ce e in imagini...)
Am pus intr-un vas de lut, in straturi ( ronduri) felii de tuchini, branza Talia ( colesterol free) si felii de rosie, am asezonat cu sare si piper ( vasul a fost uns cu putin ulei -Bunica am pus eu) si branza rasa ( tot Talia) si felii mici de kapia.
si apoi am dat vasul la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora ( depinde de cuptor).
Noi am servit alaturi de salata de avocado si chiftele (pentru ca nu era zi de post).
O zi fara cod galben de canicula sa avem!
Ana
Arata tare bine!Trebuie sa fie gustos !:)
RăspundețiȘtergereda, asa este gustos,gustos :)
RăspundețiȘtergere