Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 29 august 2010

Daca va intereseaza....


La Carturesti gasiti pentru copiii vostri tot ceea ce le trebuie pentru scoala.

Întoarcerea la şcoală poate fi pentru mulţi doar o revenire sau un nou început – şcoală nouă, profesori noi, şi adesea, prieteni noi. În ambele cazuri trebuie să ne pregătim pe măsură. Lăsăm în urmă amintirile de vacanţă, lenevitul până târziu şi ne concetrăm pentru un nou an de studiu.

Târgul Şcolăreşti la Cărtureşti, 27 august – 30 septembrie.
În mansarda librăriei Cărtureşti Verona poţi găsi tot ce ai nevoie pentru şcoală. Am pregătit şi o sală de clasă ca la carte – bănci primitoare, catedră şi tablă de scris.

Să o luăm cu începutul – lista de cumpărături: manualele, un ghiozdan cool, caiete şi accesoriile care fac ca orice materie să pară mai uşoară, rechizite, manuale şi culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, penar, gumă de şters, creioane, stilouri, caiete, carioci, riglă, pensule, acuarele, şevalet, bloc de desen, plastelină, lut pentru modelaj – sunt doar câteva din lucrurile pe care le poţi găsi la noi. Toate acestea îţi vor garanta aprecierea chiar şi a celor mai exigenţi profesori.

Şi pentru ca lucrurile să fie şi mai frumoase, ţi-am pregătit un workshop de fotografie. Alisa Tarciniu vine cu tot ce e nevoie – lecţiile de fotografie la zi, răbdare şi mult chef de joacă. Atelierele de fotografie vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă, la ora 10:30, începând cu 15 septembrie.

Întoarcerea la şcoală reprezintă, de asemenea o întoarcere la viaţa socială obişnuită -râsete şi glume, schimbul de păreri, prieteni noi, şi de ce nu, mici plăceri care pot distrage atenţia de la învăţat. Pentru părinţi, toate aceste lucruri pot fi o adevărată provocare. De aceea, Fundaţia Generaţii aduce psihologi gata să povesteasca cum putem motiva şi susţine orice invăţăcel, la şcoală şi în timpul liber.

Şcolăreşti la Cărtureşti pune la bătaie tot ce ai nevoie pentru un start bun. Colegul de bancă ţi-l alegi singur :)

sursa

Ana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...