Ciuperci umplute:
INGREDIENTE:
- ciuperci;
- branza de vaci;
- [foarte putina ] telemea de vaca ( maturata de Huedin ne place noua);
- sunca de Praga ( 3 felii);
-cozile ciupercilor ( pe care le tocam marunt);
-marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor;
-sare, ulei, piper, (hartie de copt : pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie)
MDP
Se spala bine ,se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor;
Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si umplem ciupercile cu acest amestec.
Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.
Ana
Ciuperci umplute? Daca ai sti cit imi plac!Cam tot la fel le fac si eu ,numai ca eu folosesc costita afumata.Super!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Bine ai venit, Janet! Si mama tot costita afumata le pune :) Multumesc frumos, si tie asemenea si te mai astept!
RăspundețiȘtergere