Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

joi, 23 iulie 2009

...

Nu prea mai am timp de blog...am de terminat o lucrare la care am termen si mai am inca un capitol ( pe care nu mai voiam sa il fac dar se pare ca e musai + corecturile de rigoare - cred eu, finale . )

Doar ca azi mi-e dor de Predeal, de linistea si de racoarea de acolo, asa incat m-am decis sa postez cateva fotografii facute in biserica de acolo ( mai multe veti gasi AICI. )

Picture 329a

Picture 345a

Picture 337

Este o biserica imensa si foarte frumoasa,in interior, am mult mai multe fotografii ,dar le voi pune pe rand.

Of, ce cald este!!!

A propos, voi cum va descurcati cu canicula asta?

Eu am avut "desteapta" idee sa cer montarea aerului conditionat exact deasupra biroului , si cum mai mult la birou stau, e un intreg chin, caci daca opresc aerul, curg transpiratiile pe mine, iar daca e on, mi-e un frig de fac turturi...asa incat stau cu aerul pornit, dar infasurata in patura si cu basma pe cap ( toate prietenele mele au ras copios cand au aflat asta...)
Oare solutia ar fi sa il pun la mai multe grade?

Deci, voi cum?

Ana

8 comentarii:

  1. Buna Ana,
    Si eu patesc la fel cu aerul conditionat, inghet de multe ori cand stau in dreptul lui. Am aflat de curand ca trebuie sa fie setat cu cel mult 5 grade mai putin decat este afara. Incearca si vezi daca este OK. Te pup si spor la treaba !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ana!

    La noi la malul marii caldura este de nesuportat si in interior si in exterior...Speram ca in alte locuri sa fie mai bine...

    O zi frumoasa,

    irina

    RăspundețiȘtergere
  3. Cornelia draga,multumesc frumos,ai avut dreptate,e mult mai bine asa. Pupici si multam de vizita si sfat,te mai astept! Ai blog?


    Multumesc, Irina! Imi pare rau ca si voi treceti prin asa ceva,dar apa marii e tot foarte calda, sau in apa e mai bine? Pupici, o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu incerc sa raman calma. Beau apa, nu prea rece, mananc pepene mult. Şi raman calma. Cred ca tine si de cat iti induci ideea ca e cald. Mama lesina de cald numai cand aude ce temperaturi vin. :)) Intr-adevara, foarte ingenioasa ideea cu basmaluta! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu beau apa multa dar numai rece din frigider si mananc si pepene rosu ca galben nu prea imi place desi as vrea sa mai incerc ca e totusi bun si cel galben. Mama face si palpitatii de caldura,la ea nu am pus aer numai la mine si in sufragerie,iar la ea ajunge aerul mai greut. Sanatate mamei tale si tie pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ana, ma bucur ca iti este mai bine si ca ti-am putut fi de folos.
    Te citesc de multa vreme si imi place foarte mult blogul tau.
    Inca nu m-am hotarat daca sa-mi fac sau nu blog, intr-o vreme eram hotarata, dar acum nu mai sunt atat de sigura. Te pup dulce si o zi usoara si spornica !

    RăspundețiȘtergere
  7. doarpoze: Remember...se potriveste cu postul tau, mai ales ca are si flori si e aproape de predeal...sa intri pe urma si la text...dupa ce vezi pozele...pupici si spor la treaba

    RăspundețiȘtergere
  8. Cornelia, multumesc pentru tot! daca te hotarasti cu blogul sa ma anunti sa dam sfoara in tara ;) pupici si te mai astept!

    Adriana,mai bine puneai Friday Flowers, cu link la postare ,banuiesc ca ti plac florile, si ca ai poze cu flori :P Spor la treaba si tie! Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...