Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

sâmbătă, 29 octombrie 2016

{ 5 lucruri care imi plac sambata }


 Invit pe oricine isi doreste sa participe la " 5 Things I love Saturday " si astept likurile catre postarile voastre de sambata la comentarii!

1- odoarele mele dragi!!!! Nu am ajuns sa ma inchin la Sfantul dar am mers sa imi cumpar cate ceva, imi doream - de cativa ani-o catuie acoperita .


2- cea mai noua esarfa! E ciudat ca am mai gasit-,caci o vazusem cam cu doua saptamani in urma si eram sigura ca s-a vindut, ei bine,asttazi am gasit-o si am si luat-o! :)


3 stilouri noi :)))))


4- si-un penar nou :D



5- un salep, ceva???


Saptamana cu multa dragoste!

Ana

10 comentarii:

  1. Si eu sunt maaare fan salep. Ai gasit la noi? Mi am cumparat stilou chinezesc de pe vremuri:), e la job, am sa l pozez. Scriu zilnic cu el, sunt asa de incantata:), am mai descoperit ca scriu foarte foarte usor stilourile Lamy:). Imi plac stilourile tale, sunt asa girlish:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce minunatii!!!
    Candela e perfecta, esarfa e minunata iarpenarul e fermecator! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. daaa,am gasit salep de la tine stiam de el si eram tare curioasa sa il gust credeam ca e un fel de ness,dar e bun bun, numai ca de la o vreme eu nu mai tolerez scortisoara, Avem un magazin turcesc,ce-i drept cam departisor de mine dar merita tot efortul o sa scriu cate mi-am luat de acolo e vorba de acest magazin http://www.macelarieturceasca.ro/

    Abia astept sa vad stiloul tau, de unde l-ai cumparat? astea doua sunt Pilot si scriu si ele super bine( costa 59 de lei unul ) dar eu raman fidela celor chinezesti vechi,parca mi-as mai face cadou de Craciun unu desi am nevoie de o geanta noua, mereu imi place alta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe ocazii, este un domn care are la 100lei fix, eu mi am luat unul visiniu:),-avea si cutie, pana si punga in care vine in cutie e cea originala:), nou. Pe cele de la Lamy le am incercat intr o librarie si scriu fff fain usor si au diferite grosimi ale penitei. Deja il cumparasem pe cel chinezesc ca as fi renuntat la el:)'. Multumesc de link, imi place mult salepul, mai am vreo 20 pachetele, dar...:))

      Ștergere
  4. si eu zic de ele ca si tine, te pup,scumpa! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. ca de obicei, la tine aflu mereu multe noutati. asta e unul din lucrurile pe care le apreciez mult, esti mereu in pas cu tot ce e nou. Habar nu am ce e salep-ul. banuiesc ca o cafea, de aia sunt pe dinafara :)

    RăspundețiȘtergere
  6. oau,20 de pachetele? eu mai am vreo 3 :)) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. scumpo,nu stiu exact ce e salepul seamana cu un orez cu lapte si scortisoara,dar cafea nu e sigur,si eu credeam ca e un fel de ness :)) Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...