Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 25 octombrie 2015

{ 5 lucruri care imi plac sambata }

Sunt suparata pe mine pentru ca imi propun multe si nu prea fac nimic, nici de blog nu am mai avut grija in ultima vreme, abia mi-am intrat in ritm la serviciu, in niciun an nu a fost sau nu mi s-a parut asa de greu ca acum... si ma complac asa in lehamitea asta in care ma aflu si mereu imi zic de maine se schimba totul...si ...aiurea, tot nimic nu prea fac sau oricum , nu fac tot ceea ce imi propun; asa incat imi cer scuze celor care vin pe blog si nu gasesc nimic nou. si acum un pic din ceea ce mi-a placut in ultima vreme...


 Invit pe oricine isi doreste sa participe la " 5 Things I love Saturday " si astept likurile catre postarile voastre de sambata la comentarii!

 Iata "iubirile" mele din ultima vreme...


 - in primul rand cratita de la Lidl,despre care nu am apucat sa scriu, din fonta, rosie, draguta,utila si asa de grea :)


 - niste vinete de care nu ma satur, o reteta de pe Paprika Tv, vinetele se taie in jumatati,se frig, asa cum frigi carbe, si apoi se asezoneaza cu iaurt, menta ( eu pun patrunjel, nici nu am menta dar nici nu prea o suport) si boabe de rodie... se pot savura ca fel principal sau ca garnitura la friptura,mie imi plac fel principal.




- niste revistute cu mici sculuri,aparute joi la Libertatea, primul nr a avut si o croseta... as vrea sa fac si eu pernuta... sa vedem...



- sal,croseta...

 - blogul acesta



Saptamana cu multa dragoste!

 Ana

4 comentarii:

  1. Nu mai vreau saluri:)) pentru ca dau dependenta:). As vrea sa fac si altceva dar involuntar ma gandesc sa ma apuc de un sal. Am cumparat si eu primul nr. al revistei cu ate cel cu croset, crosetul il voi face cadou, dar lana este de f proasta calitate si e 15 lei, de 18 luam 2 sculuri faine, asa ca alt nr. nu-mi cumpar. Vinetele arata intr-un mare fel, singurele vinete bune pe care le-am mancat au fost prajite de unchiul meu (din pacate nu stiu reteta si nici nu mai pot sa-l intreb). Saptamana cu spor:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nici mie nu prea mai imi vine sa cumpar alt nr mai ales ca sunt pe drojdie cu banii,mi s-a ars instantul si trebuie sa cumpar boiler, si abia asteptam sa fac comanda la nicoleta dena pt fire si revista :( pupici sapt faina si usoara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am luat revistele cu crosetatul, nu sunt prea priceputa, dar insist! Oricum explicatiile alea de acolo nu le pricep de loc, dar macar vad cum imbina culorile!

    RăspundețiȘtergere
  4. cam la fel si la mine,drzga mea :)
    Multumesc pt vizita si cuvinte, te mai astept!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...