Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

marți, 3 aprilie 2012

{ Intre }

Intre o "scoala altfel"( pe care, intre noi fie vorba, cam toata lumea,[elevi si dascali] o percepe ca pe o saptamana de vacanta, din lipsa unei metodologii bine stabilite,despre care as putea spune mai mult, daca nu chiar ca "lipseste cu desavarsire".... :D ) si un dormitor de primenit ( categoric fac curat in fiecare saptamana,insa pana nu trec prin toate camerele si ungherele in preajma marilor sarbatori, nu simt cum trebuie venirea lor; nu-s genul: " nu e nevoie de ceva special pentru a simti ca vine Pastele!" Ba,e nevoie, cel putin la mine in casa: asa am pomenit si asa voi face, cat ma tin puterile, indiferent cat de curat este deja prin apartament. )  merge o relaxare cu o carte buna.

DSC03785

Im place cum scrie Puric, iar cartea aceasta,ca toate ale lui, se citeste foarte repede, insa are asa un "je ne sais quoi" care ma face sa nu pot afirma cu tot efortul de articulare ca IMI PLACE!
Pentru ca, probabil,nu imi place genul acesta de mama pe care o descrie el, si cu siguranta sunt si foarte subiectiva, sau poate prea obosita ca sa gust la adevarata lui valoare,romanul.
Imi pare ca o descrie ca pe o falsa doamna, prea autoritara si plina de ea; e adevarat ca mai am cateva capitole ( am inceput-o aseara), asa ca poate pana in final imi va placea enorm.
Sper.
( Voi ce mai cititi? )

Pot sa spun cu toata inima si fara absolut nici un efort, ca imi place e-norm ca au inflorit copacii!

DSC03792.
Imi plac splendoarea, maretia si, in acelasi timp gingasia pe care le emana!
Si aproape ca am si uitat cumplita iarna care doar trecu', cu nametii ei mai sus de genunchi, care imi dadeau batai de cap si ma faceau sa circul doar cu Rugaciunea Inimiii in gand de teama unor cazaturi nimicitoare.
Slava Domnului ca a trecut, vor veni cu siguranta calduri mari, care nu ne vor fi nici acelea pe plac, dar macar nu vom risca sa ne rupem gatul pe trotuare.
Eu imi iau concediu toata vacanta ( imi permit luxul caci am doar o zi luata din concediul pe anul in curs), si abia astept sa citesc, sa ma plimb, sa ma odihnesc.
Voi ce mai faceti?
Ati terminat treburile?
Aveti planuri marete de vacanta?
Spor in toate si o zi cu reusita!
Ana

2 comentarii:

  1. Cartea lui Puric sta la loc de mare cinste pe rafturl gandurilor mele! In timp ce o citeam ma gandeam si ma uimeam singura:) de cat de bine jcunoaste universul feminin si de cat de suav si intelegator priveste exploziile de feminitate. Eh...daca toti barbatii ar ajunge la acest nivel, cum ar fi oare?

    RăspundețiȘtergere
  2. La voi e mai cald. La noi inca nu au inflorit copacii, abia au inmugurit unii dintre ei.
    Sa te bucuri de primavara, de saptamana de pre-vacanta si de vacanta ce vine!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...